Helppoja dippejä RUBeilla

Resepti - Dipit ja lisäkkeet

Uusi tuotesarjaUTA_8936

Poppamiehen kevään 2015 uutuudet ovat neljä eri makuista kuivamarinadia eli RUB-maustetta jotka soveltuvat myös dipeiksi kasviksille, lihalle, perunalastuille tai vaikka riisikakuille.

Käyttö on helppoa, sekoita 2 tl mieleistäsi mausteseosta yhteen purkkiin kermaviiliä tai ranskankermaa ja annat maustua. Maustumisaika on pisin, reilu puolisen tuntia valkosipulidipissä. Kermaviilin ja ranskankerman sekoitus muuten toimii 70/30 todella hyvin, voit käyttää myös smetanaa jos teet vaikkapa uuniperunan täytettä.

Neljä eri makua

Burger & Ribs RUB – aitoa Amerikan BBQ henkeä, hieman makea ja täynnä makua

Garlic RUB – Erittäin valkosipulinen seos provencen yrttien kera

Slow Food RUB – Savuinen mausteseos grilliin tai ruoanlaittoon yleisesti

Mexican RUB – Tulinen, täynnä makua Meksikon hengessä

rubit levee