Halloween

1 of 1

Kurpitsa & Majonen

Rubattu paahdettu kurpitsa Tarvitset: 1/4 suuresta kuoritusta talvikurpitsasta 3 rkl Poppamiehen Burgers & Ribs Rub* 3 rkl hyvää oliiviöljyä Valmista näin: Kuutioi kurpitsa ja levitä leivinpaperille uunipellille. Ripottele pintaan rub-mausteseos ja oliiviöljyä ja hiero sekaisin. Paahda 200 asteisessa uunissa 25-35 minuuttia,…

08/11/2017 | Poppamies Alexander

Pulled Pork mahtileipä

Halloweenin pitopöytiin sopii nimensä mukainen Pulled Pork mahtileipä! Tästä makupommista riittää komeasti koko perheelle. AINESOSAT ja valmistus Ciabatta-leipä 2 punasipulia 500 g Pulled Pork (Poppamiehen Pulled Pork resepti) Poppamies Smoky Apple BBQ -grillikastike Poppamies Tuore valkosipuli Majonen Poppamies Classic BBQ…

20/10/2017 | Poppamies Marko

Poppamiehen Halloween-salaatti

  Halloweeninä hassutellaan, mutta syödään hyvin, tiätty! Poppamiehen herkullinen kanasalaatti on ehdottamasti herkullisempaa, kuin miltä se näyttää! Heh!   AINEET & VALMISTUS 1 keskikokoinen koristekurpitsa 450 g kanan paistileikettä 1 rkl ruokaöljyä 2 rkl Poppamies One for All mausteseosta 400 g makaronia tai muuta…

11/10/2017 | Poppamies Viivi

Poppamiehen muumiomureke

  Kyllähän jokaisessa juhlapöydässä täytyy olla jokin keskipiste. Ja Poppiksen halloweenpöydässä se on muumiomureke! Tämä mureke on yhtä herkullinen kuin karmivan näköinen! AINEET & VALMISTUS 1 kg naudan jauhelihaa 10% 2 raakaa munaa + 2 kovaksi keitettyä munaa 2 dl kermaa 2 dl korppujauhoja 3 rkl Poppamies Jamaican…

02/10/2017 | Poppamies Viivi

Poppamiehen mädät munat

  Nämä hauskan näköiset munat on helppo valmistaa, ja ne ovat varsin maittavia! Jos juhlijoina on lapsia, joille habanero on liian tiukka mauste, korvaa Poppamiehen Mango-Habanero Majoneesi Poppamiehen Mango & Curry Majosella.   AINEET & VALMISTUS 10 kovaksi keitettyä kananmunaa vihreää elintarvikeväriä 1 dl…

09/09/2017 | Poppamies Viivi

Poppamiehen Garlic Bread

Lämpimiä leipiä mutta reilulla valkosipulilla 😀 Teimme pari erilaista reseptiä, valitse mieleisesi tai tee molempia tarjolle. Reseptit on tehty helpoiksi ja kotonakin huomattiin, että näitä on nyt tehty säännöllisesti iltapaloiksi eli jäätiin ns. koukkuun! Pestoleipä – Ainekset ja valmistus kaurasämpylän- tai leivän…

25/10/2016 | Poppamies Marko

Mustaparran Barbados-kurpitsakeitto

YARRR!!!! Syksyiseen iltaan ja Halloween-teemaan saatiin itse mustaparralta salainen resepti jota nautitaan erityisesti Barbadoksen lähivesillä. Huhujen mukaan keitto tehdään Halloweenin aikaan kurpitsasta ja muina aikoina perunasta ja porkkanoista, mitä ikinä ryöstösaaliiksi saadaankin.  Lopputulos on kermaisen kuohkea ja potkuahan…

14/10/2016 | Poppamies Marko

Pikkelöidyt etusormet

Pikkelöidyt etusormet on helppo tehdä ja ne ovat pelottavan aidon näköisiä, kruunaa halloween-kekkerit tarjoamalla sormia kylminä cocktail-paloina! Ainekset ja valmistus paketillinen kylmiä nakkeja liemi (ohje alla) Leikkaa kypsät nakit sormien muotoisiksi kuvan mukaan ja aseta ne jääkaappiin odottamaan. Steriloi riittävän isot…

12/10/2016 | Poppamies Marko

Pumpkin Home Fries

Kotiranskalaiset peittoavat pakasteesta uunissa tehdyt mennen tullen. Tässä vivahteena puolet perunoista on Halloweenin hengessä korvattu myskikurpitsalla ja mausteena käytetään Poppamiehen RUB-mausteita. Ainekset ja valmistus myskikurpitsaa perunaa voita tai öljyä paistamiseen Poppamies Burgers & Ribs RUB tai Mexican RUB…

12/10/2016 | Poppamies Marko

Poppamiehen Guacamole

  Useimmille tuttu ja varsinkin kaikkeen Meksikolaiseen ruokaan pakollinen lisäke. Se on erittäin helppo tehdä ja tässä simppeli resepti miten maustat sen Poppamiehen tyyliin. ainekset ja valmistus 2 kpl avokado (syöntikypsä) 1 limen mehu 1 rkl Poppamies Salsa Verde (tai oman maun mukaan) 2/3 rkl sokeria 1 tl mustapippuri 1/2 tl…

05/07/2016 | Poppamies Marko

Poppamiehen Corn Dog

Corn dogit ovat varsinkin Amerikkalaisten herkkua ja aivan ykkösiä dippailuun erilaisten kastikkeiden kera. Tekeminenkin on todella helppoa, suurin uusi asia varmasti on uppopaistaminen jos sitä ei ole tehnyt. Tämä ei eroa munkkien teosta, mutta jos et ole munkkejakaan aiemmin tehnyt niin rasvan lämpö on oikea n. 175-185 asteessa.…

11/05/2016 | Poppamies Marko

Poppamiehen tuore ananas-salsa

Tuoreesta ananaksesta tehdystä salsasta on moneksi. Voit syödä sellaisenaan maissilastujen kera, käyttää tacojen täytteenä tai oikeastaan minkä tahansa vaikkapa kanaruoan kanssa. Pientä potkua salsaan tuo Poppamiehen Mex Mex Triple Hot Chilimurska. Se on sekoitus kolmea Meksikon- ja Karibian alueen chiliä ja sillä saat niin…

30/11/2015 | Poppamies Marko

Avokadomajoneesi Poppamiehen tapaan

hyvää kalan kanssa – tai oikeastaan minkä tahansa kanssa Avokadot ja guacamole ovat varmasti kaikille tuttuja. Tässä helppo muunnos jos taloudesta löytyy blenderi, kaikki ainekset sekaisin ja se on siinä. Pohjana käytetään tuoreita avokadoja sekä täysmajoneesia. Majoneesin määrää voi itse säätää mutta on sitä hyvä…

03/11/2015 | Poppamies Marko

Poppamiehen Halloween-lihapöytä!

Ole Halloweenin KINGI! Tässäpä päräyttävä Halloween-tarjoiluehdotus ribseille ja makkaroille joka vetää kaverien bileitä kölin alta! Valmista ribsit niiden valmistajan ohjeiden mukaan, mutta pese pahan makuinen valmis- BBQ-kastike ennen valmistusta pois ja korvaa se Poppamies Apple Smoky BBQ -kastikkeella. Makkarat paistuvat…

26/10/2015 | Poppamies Marko

Vampyyrinkarkottajan valkosipulileipä

Tämä on erittäin helppo resepti erilaisiin kekkereihin, ja valkosipuliahan tästä ei puutu! Reseptissä voi käyttää kolmea eri tuotettamme, tuotteet sopivat mainiosti ruuanlaiton lisäksi terävähampaisten vieraiden karkottamiseen ja näin ollen ovat juuri sopivia Halloweenin juhlintaan! Reseptissä on sekä kasvis-, että…

20/10/2015 | Poppamies Marko

Halloween peltipiirakka

Halloween on Suomeenkin rantautunut perinne ja moni pitääkin tunnelmalliset illanistujaiset kaveriporukalla. Tälläiseen iltaan kuuluu tietysti osana teemaan sopiva ruoka. Tämä teemaruoka on suunniteltu sopimaan suuremmalle joukolle ja neljän täytteen valikoimasta löytää kukin suosikkinsa, oli sitten kasvis-, kanan- tai…

20/10/2015 | Poppamies Marko

Stinkin’ rose – habanerovalkosipulit

Joskus yksinkertainen on kaunista! Nämä habanero-valkosipulit ovat maukkaita ja helppo tehdä uunissa ja/tai painekattilalla. Vaikka kynsiä ei erottelisikaan kuorista, ne irtoavat valmiina suorastaan itsestään. Voit tehdä nämä treffintappajat seuraavasti mikäli sinulla on painekattila: Leikkaa kokonaisesta valkosipulista (useine…

20/10/2015 | Poppamies Marko

Halloween-gnocchit…of DOOM!

Gnocchi of DOOM! Tämä annos on helppo, maukas ja näyttävä! Mikä olisikaan sopivampaa Halloweenin ruuaksi kuin aivojen näköinen pasta! “Aivojen” värin saat helposti lisäämällä keittoveteen punajuurta: HALLOWEEN-GNOCCHIT:  3  punajuurta raastettuna   300 g gnocchi-pastaa  n. 1 tl suolaa Lisää keitinveteen raastettu…

20/10/2015 | Poppamies Marko