Kotikeittiöstä

1 of 6

Uunikassler Ginger & Beer BBQ:lla

Uuni kasler 1 kokonainen kasleri (n.2,5kg) 3-4 rkl voimakasta rubia/mausteseosta 1/2 plo POPPAMIES GINGER & BEER BBQ SAUCE sormisuolaa Rubbaa kasleri kauttaaltaan ja nosta uunipellille. Laita uuni 160 asteeseen ja nosta pelti uuniin. Kypsennä 2,5-3 tuntia folio päällä. Sammuta sitten uuni ja anna lihan kypsyä vielä…

22/05/2018 | Poppamies Alexander

Poppamiehen parempi nakkiloota

Nakki-perunasoselaatikko on varsin maittavaa ja helppotekoista perusruokaa. Poppamies tuunaa nakkilootansa Poppamiehen Roasted Garlic BBQ Sauce-kastikkeella ja tekee tästä perusruoasta herkkuruokaa! AINEET & VALMISTUS 4:lle 2 kg jauhoista perunaa, 4-6 dl maitoa riippuen perunasta, 100 g voita 800 g nakkeja 2 dl Poppamiehen Roasted…

25/04/2018 | Poppamies Viivi

Kirsikka-kola kanapullat

Kanan jauhelihasta valmistetut kirsikka-kolapullat laitetaan esille linnunpesään. Eiköhän uppoa perheen pienimmillekin! AINEET & VALMISTUS 400g kanan jauhelihaa 1 dl kermaa 1/2 dl korppujauhoja 1 muna 1 tl Poppamiehen One for All-mausteseosta 1 tl suolaa 2 rkl ruokaöljyä 200 g broccolinia 1/2 dl Poppamiehen Cherry & Cola BBQ…

09/04/2018 | Poppamies Viivi

Ginger & Beer-hapankaalihodarit

Hapankaalilla ja bratwurstilla täytetty hodari maistuu erityisen hyvältä, kun hapankaali on ensin haudutettu Poppamiehen Ginger & Beer BBQ Sauce-kastikkeessa, ja lopuksi hodari kruunataan Poppamiehen American Classic Yellow Sinapilla. Haudutettu hapankaali 200 g hapankaalia 1 dl Poppamiehen Ginger & Beer BBQ Sauce-kastiketta 1 dl…

05/04/2018 | Poppamies Viivi

Kirsikkakola-pekonipiirakat

Poppamiehen Cherry & Cola BBQ Sauce-kastike on herkullinen pohja näihin pekonipiirakoihin! Piirakat ovat helppo ja nopea valmistaa, ja ne sopivat itsellään iltapalaksi tai osaksi seisovan juhlapöydän antimia. AINEET & VALMISTUS 10 palaa 1 pkt valmiita lehtitaikinalevyjä (5 kpl) 100 g pekonikuutiota noin 5 cm:n pala purjosipulin…

05/04/2018 | Poppamies Viivi

Possun kyljys ja punakaalia

Poppamiehen makeahkot possunkyljykset maistuvat kirpakan kirkkaan punakaali-slawn kanssa! AINEET & VALMISTUS (2:lle) 2 possun talouskyljystä 2 rkl rypsiöljyä 2 rkl voita Poppamiehen Ginger & Beer BBQ sauce-kastiketta Esilämmitä uuni 200 asteeseen. Paista (valurauta)pannulla kyljyksiin hyvä väri kummallekin puolelle voin ja…

05/04/2018 | Poppamies Viivi

Poppamiehen Ginger & Beer Uunimakkara

Olut ja makkara ne yhteen soppii… ja Poppamiehen uunimakkara valellaankin Ginger & Beer BBQ Sauce-kastikkeella, joka antaa mukavan makeahkon maun uunimakkaralle. Tomaatit kyljessä tekee mainiosti ketsupin virkaa makkaralle! AINEET & VALMISTUS 1 uunilenkki 1 Halloumi-juusto 1 rasia miniluumutomaatteja 1 dl Poppamiehen Ginger…

05/04/2018 | Poppamies Viivi

Valkosipulinen poppamuussi

Poppamiehen Roasted Garlic BBQ Sauce-kastikeella maustettu poppamuussi on herkullinen lisuke niin grillatulle kanalle, savustetulle lihalle kuin uunilohellekin! AINEET & VALMISTUS 1 kg jauhoista perunaa suolaa keitinveteen 0,5-1 dl perunoitten keitinvettä 0,5 dl oliiviöljyä 05, dl Poppamiehen Roasted Garlic BBQ Sauce-kastiketta Kuori…

05/04/2018 | Poppamies Viivi

Roasted Garlic herkkusienet

Paahdetulla valkosipulilla maustetut herkkusienet teet helposti joko uunissa tai grillillä. Aikaa ne tosin hieman vaativat, mutta tämä odotus kyllä palkitaan! AINEET & VALMISTUS 500 g herkkusieniä 0,5 dl Poppamiehen Roasted Garlic BBQ Sauce-kastiketta 0,5 dl rypsiöljyä Esilämmitä uuni 200 asteeseen. Putsaa sienet. Yhdistä…

05/04/2018 | Poppamies Viivi