Kotikeittiöstä

1 of 5

Poppamiehen Tulivuoriperunat

Tulivuoriperunat olivat maailmalla iso hitti pari vuotta sitten ja päätimme tehdä niistä Poppamiehen version koska mielestämme TULIvuori-perunoissa pitäisi olla ”hieman” potkua 😉 Käytännössä kaikki Poppamiehen chilikastikkeet sopivat tähän reseptiin joten voit valita oman suosikkisi. Kaikissa kastikkeissamme…

18/01/2018 | Poppamies Marko

Empanadat ja pikasalsa

Empanadat eli täytetyt lihapasteijat ovat espanjalainen klassikko josta Poppamies ei voi kieltäytyä! Empanadat voi täyttää miltei millä vain, mutta tällä kertaa teimme perinteisen jauhelihatäytteen Poppamiehen mausteilla! Lisukkeeksi väsäiltiin vielä pikasalsa. Emanadat – Ainekset 400 g jauhelihaa 1 sipuli 2 tomaattia 1…

11/01/2018 | Poppamies Marko

Nachos Mega Supreme!

Nyt on Nacholautasella nupit kaakossa! Uudenvuoden juhliin istuu mielettömän hyvin Nachos Supreme, ja tämä versio on Poppamiehen tapaan Mega Supreme! Tacokastike 2 punasipulia 2 paprikaa 400 g tomaattimurskaa 1 dl Poppamies Jamaican BBQ 400 g jauhelihaa 300 g papuja 2 rkl Poppamies Tex Mex Seasoning Kuumenna rasvaa pannulla ja kuullota…

29/12/2017 | Poppamies Marko

Rosollipihvi-burger

Joulun jälkeen jääkaappi on usein pullollaan ruokaa, mutta jos joulusafkat alkaa jo tökkimään, niistä saa helposti sävellettyä vaikka minkälaisia annoksia. Tällä ohjeella väännetään rosollin jämistä lindströminpihvin tyyppistä meininkiä vaikka burgerin väliin! Käytetään hyväksi samalla sienisalaattia ja Poppamiehen…

26/12/2017 | Poppamies Marko
chilisinappi

Poppamiehen chilisinappi

Chilisinappi Tarvitset: 1rkl dijon sinappia 1rkl makeaa sinappia 1/2rkl Poppamies habanero murskaa 1rkl giniä 1rkl timjamihunajaa 3-4rkl oliivöljyä   Valmista näin: Yhdistä ensin kaikki muu paitsi öljy ja sekoita hyvin. Lisää sitten öljy jatkuvasti sekoittaen, jotta suurinosa rasvasta emulsoituu. Pakkaa kauniiseen purkkiin ja…

21/12/2017 | Poppamies Alexander

Porkkala – kylmäsavuporkkana

Joulun hittiresepti Porkkala, eli kylmäsavuporkkana Poppamiehen tyyliin! Ainesosat Porkkala:  l vettä 0,5 dl merisuolaa 500 g porkkanoita 2 tl Poppamies Jalosavu 2 tl valkoviinietikka 1 rkl rypsiöljyä Porkkalatäyte: 1 prk Poppamies Majonen tilliä porkkalaa Siivuta pestyt porkkanat juustoveitsellä ohuiksi siivuiksi. Keitä 1 litra…

21/12/2017 | Poppamies Marko

Paholaisen Pullat | Ettei talvi yllätä!

Paholaisen pullat Tarvitset: 400 g naudan tai karitsan jauhelihaa 3 viipaletta Limppua tai saaristolaisleipää 1dl  Poppamies  hiidenhilloa 1 rkl Poppamiehen tulista grillimaustetta* 1/2 rkl suolaa 3-4 rkl oliiviöljyä Valmista näin: Laita kulhoon jauheliha ja revi päälle limppuviipaleet. Lisää joukkoon paholaisenhillo ja suola ja…

13/12/2017 | Poppamies Alexander

Poppamiehen kylmäsavulohi

Voit tehdä helposti aivan aidon makuista kylmäsavulohta vain lisäämällä Poppamiehen Jalosavu -savuaromia suolattuun lohifileeseen. Jalosavu on myös aivan oikeaa savua, mutta nesteeseen uutettuna ja epäpuhtaudet pois filtteröitynä. Normaali lohifile on myös monasti monta kertaa halvempi kuin kylmäsavustettu. Ainekset ja valmistus…

12/12/2017 | Poppamies Marko

Chicken Bacon Lollipops

Broilerin koipinuija on edullinen ja herkullinen osa broileria. Tässä teemme siihen pienen askartelun poistamalla nahan, rustot ja ylimääräiset jänteet. Pintamaustetaan ja kiedotaan pekoni ympärille. Lopuksi tehdään vielä glaseeraus ja lopputulos on parhaimmillaan mahtavan rapea päältä ja mehevä sisältä. Lollipopit ovat kiva…

07/12/2017 | Poppamies Marko