Poppamies

hotshop

Tervetuloa Poppamiehen maailmaan!

Poppamiehen tarina alkoi maaliskuussa vuonna 2008, kun kolme kaverusta päättivät perustaa päätoimiensa oheen verkkokaupan tuodakseen maahan sellaisia mausteita, joita ei vielä suomalaisista kaupoista löytynyt ja joita itse hyvän ruuan ystävinä sekä ahkerina kotikokkeina kaipasivat. Matkoillamme olimme jo todenneet tuliset kastikkeet ja mausteet sopiviksi niin makunystyröillemme kuin persoonillemmekin. Tiesimme tämän todellakin olevan meidän juttumme! Ideallemme löytyi heti kannattajia suomalaisista mausteisen ruuan ystävistä, ja jo ensimmäisen vuoden aikana verkkokauppaamme rekisteröityi lähes 5000 käyttäjää.

Ensimmäisen vuoden aikana näki päivänvalon ensimmäinen Poppamies-tuote: tulinen nougatsuklaa Poppanougat. Ei kulunut kauaakaan kun Poppamiehelle alkoi sadella jälleenmyyntikyselyjä, ja Poppamiehen edustamien tuotemerkkien ohella myös oma tuotemerkki alkoi saada tuulta siipiensä alle.
Poppamies on tullut tunnetuksi chilituotteistaan, korkeasta laadusta ja arvostuksesta ruokaa kohtaan. Olemme alusta asti olleet oman tiemme kulkijoita ja tuoneet tuotteillamme nuorekasta piristysruisketta suomalaiseen keittiöön. Suomalainen ruokahan on todella hyvää, mutta mielestämme siihen sopii oikein mainiosti pieni vaihtelu ja mausteinen asenne.

Tänä päivänä ihmiset matkustavat ympäri maailmaa, maistelevat mitä erilaisempia mausteisia ruokia ja haluavat saada samoja makuja myös omaan kotikeittiöönsä. Poppamiehen tuotteista löydät näitä eksoottisia makuja! Poppamiehen tuotteita on myyty jo yli miljoona kappaletta. Edustamme myös useita menestyksekkäitä tuotemerkkejä maailmalta, ja nykyään yhteistyöverkostomme onkin maailmanlaajuinen.

Vielä tänäkin päivänä Poppamiehet kokoontuvat entiseen tapaan mökille tai nuotion ympärille grillailemaan, kokeilemaan uusia ideoita ja pitämään hauskaa. Uskomme ympäristön inspiroivaan ja positiiviseen vaikutukseen. Ensin vain pitää jakaa kipinävuorot, jotta yön yli valmistettavat ruoat pysyvät ruodussa.