Poppamiehen Texas-burger

Texasissa kaikki on isompaa, niin maku kuin koko! Poppamiehen Texas-burgerin maustaa Poppamiehen Texas Beef Rub ja Mango-Habanero -majoneesi! Jiihaa, eiku ääntä kohti!

Lämmitä grilli 250 asteeseen suoralle tulelle.

Muotoile jauhelihasta pihvi. Älä ylityöstä lihaa, vaan painele se rauhallisesti muotoonsa. Painele pihvin pinnalle Poppamiehen Texas Beef Rub-mausteseosta tasaisesti. Leikkaa sämpylä halki ja juustosta reilut siivut.

Aseta pihvi grillille. Grillaa kansi alhaalla 4-5 minuuttia. Älä painele pihvin pintaa lastalla, nesteet vaan turhaan tursuaa pihvistä ulos näin. Kun alapinta on saanut kunnolla paistopintaa, käännä pihvi, aseta juusto pihville ja grillaa jälleen 4-5 minuuttia.  Mikäli pihvi on liian medium mieleesi, jatka grillaamista vielä muutama minuutti.

Aseta halkaistut sämpylät grillille ja ota pieni pinta niille kumminkin puolin.

Kokoa hampurilainen laittamalla sämpylän pinnoille Poppamiehen Mango-Habanero -majoneesia, alapinnalle pala salaattia ja pihvin päälle muutama siivu tomaattia.

LISÄÄ RESEPTEJÄ