Poppamiehen Ginger & Beer Uunimakkara

Olut ja makkara ne yhteen soppii… ja Poppamiehen uunimakkara valellaankin Spicy BBQ -kastikkeella, joka antaa mukavan makeahkon maun uunimakkaralle. Tomaatit kyljessä tekee mainiosti ketsupin virkaa makkaralle!

Esilämmitä uuni 200 asteeseen.

Siivuta halloumi, tee viillot makkaran kylkeen ja työnnä halloumi siivut viiltoihin. Aseta makkara uunin kestävään vuokaan. Sivele makkaran ja juuston pinta Poppamiehen Spicy BBQ-kastikkeella. Laita tomaatit makkaran viereen vuokaan. Paista 10 minuuttia, sivele uudelleen Poppamiehen Spicy BBQ -kastikkeella ja paista vielä noin 15 minuuttia.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Hot Wings Style lihapiirakka!

Hot Wings Style lihapiirakka! 1 iso lihapiirakka 1 prk kermaviiliä 1 pss Poppamies Blue Cheese Style Dipmix -dippijauhetta 1-2 rkl sinihomejuustomurua 1 kanan paistileike 1 dl pankojauhoja 2 rkl Poppamies Wing Sauce [...]

Nachos Grandes lihapiirakka!

Nachos Grandes lihapiirakka! 1 iso lihapiirakka 2 tomaattia 1 sipuli kourallinen tuoretta korianteria 2 limeä 1 rkl Poppamies Aged Jalapeno chilikastiketta 1 tl sokeria 400 g jauhelihaa 1,5 rkl Poppamies Louisiana Cajun [...]

Spicy Lihapiirakka

Spicy lihapiirakka iso lihapiirakka 2 nakkia 2 kananmunaa 2 tl Poppamies Sriracha Rub -mausteseosta 2 rkl Poppamies Habaneroketsuppi 2 rkl Poppamies Sriracha Majonen Poppamies Marko on päästetty vapaaksi keittiöön, [...]