Sipsarin grillilautanen

Resepti - Vegaani ja kasvis

Kasvisten grillaaminen on helppoa, tilkka öljyä ja RUB pintaan 🙂

Grillauksesta on tullut aina kokonaisvaltaisempi tapa laittaa ruokaa ja kukapa ei silloin tällöin hieman vihreääkin grillissä käyttäisi, lisukkeena vähintään 🙂

Ainekset ja valmistus

Kuoritut punajuuret voi esikeittää halutessaan melkein kypsiksi, mutta raakakin käy. Leikkaa punajuuret lohkoiksi ja munakoiso kiekoiksi sekä siivuta paprika.

Kuumenna grilli keskilämpöiseksi n. 150 asteeseen suoralle tulelle. Hyvä apuväline on kasviskori tai grilliparila. Mikäli käytät raakoja punajuuria, aloita grillaus niistä pelkän öljytilkan kanssa.

Kun punajuuret ovat hieman pehminneet tai käytät esikeitettyä punajuurta, laita kaikki kasvikset sopivaan kulhoon ja lisää tilkka öljyä sekä oman maun mukaan One For ALL RUB & Seasoning -mausteseosta.

Grillaa kunnes pinta on paahtunut sopivan ruskeaksi ja kasvikset pehmenneet.

Tarjoile salaattipedillä viinirypäleiden sekä Poppamies Majonen kera. Voit kruunata annoksen vielä West Indian -chilikastikkeella.