Reseptit

1 of 3

Poppamies porkkoni

  Mmmmmm… pekonia…. tällä kertaa porkkanasta! Poppamiehen tuotteilla saat porkkonistakin parempaa! AINEET & VALMISTUS Muutama iso porkkana 2 rkl rypsiöljyä 1/2 rkl Poppamies Hickory Liquid Smokea tai Jalosavua 1 tl tahinia 1 tl savupaprikaa 1 tl vaahterasiirappia Poppamies Pekonisuolaa Lämmitä uuni 200 asteeseen.…

19/05/2017 | Viivi Laube-Pohto

Poppamiehen Sweet & Smoky Rasberry-suklaakakku

  Joskus sitä vaan pitää hemmotella kakulla, joka on kuorrutettu Poppamiehen Sweet & Smoky Rasberryllä. Poppamies tietty tarjoaa tätä Äitienpäivänä omalle äidille! AINEET & VALMISTUS Tee kakkupohja joko oman mielireseptisi mukaan tai tämän perus kakkupohjareseptin mukaan. 1 lasi munia 1 lasi hienoa sokeria 1 lasi…

11/05/2017 | Viivi Laube-Pohto

Sipsarin grillilautanen

Grillauksesta on tullut aina kokonaisvaltaisempi tapa laittaa ruokaa ja kukapa ei silloin tällöin hieman vihreääkin grillissä käyttäisi, lisukkeena vähintään 🙂 Ainekset ja valmistus vihreää salaattia (rucolaa, pinaattia, jääsalaattia yms) viinirypäleitä (kivettömiä) Poppamies One for ALL RUB & Seasoning Poppamies…

10/05/2017 | Poppamies

Jamaikalaiset Poppissiivet

  That’s hot maaan! Poppamiehen Jamaican Rubilla maustetut, hitaasti savussa kypsytetyt siivet dipataan Poppamiehen majoneeseihin.   AINEKSET & VALMISTUS 2 kg broilerin siipiä 1 pss Poppamies Jamaican Rubia 1 pullo Poppamies Jamaican BBQ & Marinadea   Lämmitä grilli epäsuoralle lämmölle 120 asteeseen.…

24/04/2017 | Viivi Laube-Pohto

Poppiksen parempi spydäri

  Jäikö jääkaappiin eilisiä keitettyjä perunoita? Entpä löytyykö sieltä kaapista myös lihaa, kanaa tai makkaraa? Kypsää tai raakaa. Jos löytyy niin, tässäpä ohjetta Poppiksen pyttipannuun. Meillä kun oli jäänyt naudan fileen roippeet, niin tämä pyttipannu on sitten se vähän prempi spydäri, kun on oikein naudan…

10/04/2017 | Viivi Laube-Pohto

Revityllä Kanalla täytetty kesäkurpitsa

Kesäkurpitsa on loistava täytettäväksi koska se grillaantuu suhteellisen nopeasti ja säilyttää mehevyytensä hyvin. Voit käyttää täytteeksi grilliruoan tähteitä tai valmistaa alusta asti. Tässä teemme alusta asti 🙂 Kanan voit valmistaa hitaasti tai nopeasti, nopeaan tapaan suosittelen suikaleita tai fileepihvejä. Koipireisi…

07/04/2017 | Poppamies

Lohkoperunat grillissä

Lohkoperunat grillissä onnistuvat sekä keitetyistä, että raaoista perunoista tai vaikka ylijääneistä keitetyistä perunoista (uudetkin perunat käy). Helpointa valmistus on paksulla valurautaritilällä, kasviskorissa tai paistoparilalla. Mikäli teet raaoista perunoista niin suosittelen alkuun epäsuoraa lämpöä ja loppu suoralla…

07/04/2017 | Poppamies

Grillikasvikset by Poppamies

Kasvisten grillaaminen on kovimmin nousevia trendejä ja Poppamieheltä löytyy tietenkin arsenaalia joilla kasvikset otetaan helposti ja maukkaasti haltuun. Oikeastaan tapoja on kaksi, joko kuivamaustaminen RUB-mausteella tai valelu grillauksen loppuvaiheessa. Poppamiehen sekä RUB-mausteet, että BBQ-kastikkeet sopivat kautta linjan…

06/04/2017 | Poppamies

Jamaican Jerk-kanaa

Jamaican Jerk-kana on varmasti Jamaican tunnetuin ruoka ja sen makumaailma on levinnyt myös muualle Karibian alueella sekä maailmalla. Mausteseos on todella vahva, ei pelkästään chilien kautta vaan vahvoja mausteita on reilusti. Maustepippuri, timjami, ruohosipuli, valkosipuli, muskotti, neilikka jne. Makumaailma on ensimmäisellä…

05/04/2017 | Poppamies

Grillatut bataattipihvit

  Bataatti sopii grillaukseen ja maustamisessakin voi käyttää rohkeita valintoja. Poppamiehen RUB-mausteet sopivatkin kautta linjan bataatin grillaukseen, makuja on reilusti mistä valita. Tällä kertaa maustetaan bataatti Poppamiehen uutukaisella One For ALL RUB & Seasoning-mausteseoksella ja kylkeen tehdään Mexican RUB:lla…

05/04/2017 | Poppamies

Valkosipulinen grillattu halloumi-kasvisvarras

Halloumijuusto on parhaimmillaan grillattuna ja kylkeen sopii kasvikset valkosipulilla ryyditettyinä. Teemme tässä yksinkertaisen vartaan jossa paprikaa, herkkusieniä ja kesäkurpitsasiivuihin käärittyä halloumijuustoa. Varras maustetaan valelemalla Poppamiehen Garlic RUB-öljyseoksella. Ainekset ja valmistus – 4 varrasta 1…

05/04/2017 | Poppamies

Grillattu kala välimeren ja Jamaican hengessä

Kokonaisen kalan tai ison fileen grillaaminen koko porukalle kuuluu ehdottomasti kesän ruokailuun. Tarjoiluun sopii hyvin kesäinen salaatti tai uudet perunat, tällä kertaa teemme grillatun salsan paahdetusta paprikasta ja avokadosta sitruunalla ja chilillä ryyditettynä. Poppamiehen Nacho Habaneroviipaleet sopivat hyvän liemensä…

05/04/2017 | Poppamies

Barbados-kana ja valkosipulilohkoperunat

    Juuri tämän mehukkaammaksi ei kokonaista kanaa saa tehtyä. Ohjeessa kana tehdään uunissa, ja juju onkin juuri kanan nesteiden valumisesta lohkoperunoiden päälle ja osaltaan niitten maustamisesta. AINEKSET JA VALMISTUS 1 kokonainen broileri ¾ dl Poppamies Barbados-kastiketta 50 g pehmennyttä voita 1 kg jauhoista perunaa…

30/03/2017 | Viivi Laube-Pohto

Poppamiehen Pulled Pork Tacot

Tacot ovat huippuhelppoa ja maukasta ruokaa, varsinkin jos jääkaappiin on jäänyt nyhtöpossun, brisketin tai grillatun kanan jämiä. Tässä ohjeessa on käytetty nyhtöpossua, mutta tokihan sen sijaan voi käyttää mitä vaan muutakin lihaa, nyhtökauraa tai vaikka grillattua halloumia! AINEKSET JA VALMISTUS 2:lle 6-8 tacoa 300-400 g…

27/03/2017 | Viivi Laube-Pohto

Grillataanko Maillardit Pintaan?

”Grillaa ruokaasi ruskea ja rapea pinta niin, että se on edelleen sisältä mehevä. Siinä sulle Maillardit!” -Poppamies Marko Suksi- Miksi ruskitettu pihvi maistuu paremmalta kuin keitetty tai miksi liha ruskistetaan ennen haudutusta? Minkä takia uunivuoasta on pakko saada se päälimmäinen kerros? Kyse on…

24/03/2017 | Poppamies

Poppamiehen kanapizzaa

  Itsetehty pizza grillissä on varmaan jokaisen grillaajan lemppariruokia! Hyvä pohja ja soossi, siitä se lähtee. Tässä pizzassa mennään Poppamiehen Mex Mex -mauilla, ja hyvin mennäänkin! Ihan kesto- suosikkiainesta!   AINEKSET JA VALMISTUS 4:lle Pohja 4 dl kädenlämpöistä vettä 25 g tuorehiivaa 2 1/2 dl durum…

24/03/2017 | Viivi Laube-Pohto

Poppiksen mango-habanero-lämppärit

  Joskus on vaan ihan pakko saada jotain helkutan hyvää – ja nopeesti! Tässä sen kertainen herkku, että oksat pois! Ja sitä paitsi, Poppamiehen mango-habanero lämppärit, eli lämpimät voileivät teet vartissa! AINEKSET JA VALMISTUS 2:lle 6 siivua paahtoleipää 1 1/2 dl Poppamies Mango-Habanero-majoneesia  2 tomaattia…

22/03/2017 | Viivi Laube-Pohto

Poppamiehen Mex Mex-kanakeitto

  Kun kurkusta kuuluu vain kähinää ja nokka on punaisempi kuin Petterillä, on aika keitellä Poppamiehen Mex Mex-kanakeitto. Tämä keitto saa synkät pilvet haihtumaan ja mielen iloiseksi, edes hetkiseksi. Ja kyllä tämä keitto maistuu muuten ihan terveenäkin, kokeile vaikka!   AINEKSET JA VALMISTUS 2:lle 3 maustamatonta…

13/03/2017 | Viivi Laube-Pohto

Poppamiehen MexMex-maissia

  Keitetty tai grillattu maissi on ihan paras lisuke, paitsi ehkä ensitreffeille. Maissi maustetaan perinteisesti voilla ja suolalla, mutta Poppamies maustaa maissin tietty hiukka rouheemmin, tällä kertaa Poppamies Mexcian Rubilla. AINEKSET JA VALMISTUS 2 kpl esikeitettyä maissia ½ dl sulaa voita 2 tl Poppamies Mexican Rub 1 tl…

07/03/2017 | Viivi Laube-Pohto

Aamiaisburrito ruoantähteistä

Keneltäpä ei silloin tällöin jäisi edellisiltä päiviltä kaikenlaista jääkaappiin illanistujaisten, grillaushetkien tai vain viikon päivällisten jäljiltä. Karibian alueella reissatessani tuli tutuksi, että tähteet käytetään seuraavan päivän aamupalaan ja usein juuri burriton muodossa. Jämien puuttuessa voit tietenkin…

05/03/2017 | Poppamies

Syvän Etelän Muikut

Miksipä muuksi kutsuisi Tampereella kokattua, cajun-maustettua lapin herkkua 😀 Vaikeaksi tätä ei ainakaan voi moittia, valmistus on nimittäin todella simppeliä. Sekoita Poppamiehen Louisiana Chicken RUB:ia ja jauhoja keskenään, kieritä muikut siinä ja paistaa voissa. Näin sinulla on aidot cajun-henkiset muikut, tarjoiluun purista…

03/03/2017 | Poppamies

Seitansiiwet

3 dl vehnägluteenijauho 2 rkl Poppamiehen Louisiana Chicken Rub -mausteseos 1 tl Poppamiehen Pekonisuola 3 dl vesi 3 l vesi 1 dl Poppamiehen Vege vege-kastike 2 dl rypsiöljy pannulla paistamiseen (uppopaistoon määrä rasvakeittimen koon mukaan) 2 dl Siipiweikkojen Hot wings -kastike 300 g Soijajogurttia tai -rahkaa 30 g Poppamiehen Blue…

02/03/2017 | Poppamies

Poppiksen vihreä pasta

Jos Poppamies tekee pastan pelkillä vihreillä, niin voit olla varma, että siinä on sit heitetty sekaan rutkasti makua! Ja tässä sitä makua löytyy! Pasta valmistuu spagetin keittoaikana, joten on kyllä varsinaista pikaruokaa.   AINEET JA VALMISTUS 2:lle 200 g spagettia 2 kypsää avokadoa 2 dl raastettua parmesaania kourallinen…

22/02/2017 | Viivi Laube-Pohto

Poppamiehen valkosipulipatonki

Tässä herkku, minkä teet helposti uunissa tai grillissä lisukkeeksi siinä kuuluissa käden käänteessä. Poppamiehen Garlic Rubissa on valkosipulin lisäksi runsaasti yrttejä, jotka tuovat lisämakua tähän herkulliseen valkosipulipatonkiin! AINEKSET JA VALMISTUS patonki 100 g pehmeää voita 1,5 rkl Poppamies Garlic Rubia…

22/02/2017 | Viivi Laube-Pohto

Poppamiehen hodarit

Se kun nalkuttava pikkunälkä alkaa huutelemaan korvan juurella, saa sen lannistettua näppärästi Poppamiehen hodarilla. Tämä herkku nousee nopeasti, ja on niin makoisa, että johan loppuu tuo nakertava huutelu! AINEKSET JA VALMISTUS muutama hodarisämpylä per ruokailija yhtä monta mausteista nakkia per ruokailija (chili- tai…

21/02/2017 | Viivi Laube-Pohto

Poppamiehen Italiansalaatti

Nuorena poikana meillä kotona italiansalaati oli aina lauantai-illan odotettu palkinto (pizzan lisäksi 😉 ), ja se onkin painunut syvälle nuoren miehen mieleen. Kyytipoikana oli lasi limpparia tai kotikaljaa saunan päälle. Nyt kun valikoimissa on omat majoneesitkin niin tuodaan tämä arkeen ja juhlaan sopiva herkku tälle…

10/02/2017 | Poppamies

Poppamiehen Vegaaninen mureke

Mureketta, mureketta! Makua tähän herkkuun tuo Poppamiehen Vege Vege– sekä Korean BBQ-kastikkeet. Tarjoile juhlapöydässä tai illallisena perunamuusin kera! 250 g härkistä 290 g kikherneitä 1 sipuli 2 valkosipulinkynttä 1 dl oliiviöljyä 1 reilu rkl tahinia ½ dl Poppamiehen Vege Vege-maustekastiketta ½ dl + 1 dl Poppamiehen…

06/01/2017 | Poppamies

Chilipiparit

Pippari vai pipari? Oli miten oli, tässä Poppamiehen chiliversio jossa makua loihtii uutukainen Sweet & Smoky Raspberry -kastike. Tuttuun tapaa voit käyttää mukana tulisempaakin kastiketta jos haluat isosti potkua 😉 2 dl tummaa siirappia 2 dl sokeria 3 rkl kanelia 1 rkl inkivääriä 1 rkl neilikkaa 2 rkl kardemummaa 250 g voita…

23/12/2016 | Poppamies

Poppamiehen mango-rapu-melonisalaatti

Tämän reseptin yksinkertaisuutta ja helppoutta ei voi liikaa korostaa, vaikein asia onkin sulattaa ravut oikein 🙂 Voit tehdä tämän pieneen tai isoon kulhoon / purkkiin alkuruoaksi, pääruoaksi tai jälkkäriksi. Resepti on sitenkin helppo, että ravunpyrstöjä voit laittaa niin paljon tai vähän kuin haluat, oman maun mukaan. Jos…

23/11/2016 | Poppamies

Poppamiehen nyhtöpossuleipä

Revityllä possulla täytetty ja coleslaw-salaatilla aateloitu leipä isoonkin nälkään on tuttu ravintoloista ja street food -kojuista. Tässä resepti jolla onnistut kotona, helposti. Tästä reseptistä löydät nyhtöpossuun / pulled porkiin pika-ohjeen sekä linkin pidempään tarinaan jossa käsitellään sekä uunissa, että…

07/11/2016 | Poppamies

Poppamiehen The Makkaraperunat

”The Makkaraperunat” jossa on muutakin kuin perunaa ja makkaraa, tai tarkemmin sanottuna se ei ole pelkästään perunoista eikä pelkästään uunimakkarasta 😀 Oikeastaan miltei kaikki juurekset sopivat hyvin paistettuina ja maustettuina makkaran kaveriksi, tässä reseptissä käytetään perunan lisäksi porkkanaa ja…

28/10/2016 | Poppamies

Meksikolainen rapu-chevichesalaatti

Luksusmaisesta ulkonäöstään huolimatta cheviche on helppo tehdä ja guacamolessakaan ei kauaa nokka tuhise. Tämä taipuu helposti isommassa kulhossa tarjoiluun tai yksittäisinä annoksina, monasti teen pienen patongin väliin ja nautiskelen välipalana. Tehdään ensin guacamole ja laitetaan se jääkaappiin tekeytymään. AINEKSET JA…

25/10/2016 | Poppamies

Poppamiehen Garlic Bread

Lämpimiä leipiä mutta reilulla valkosipulilla 😀 Teimme pari erilaista reseptiä, valitse mieleisesi tai tee molempia tarjolle. Reseptit on tehty helpoiksi ja kotonakin huomattiin, että näitä on nyt tehty säännöllisesti iltapaloiksi eli jäätiin ns. koukkuun! Pestoleipä – Ainekset ja valmistus kaurasämpylän- tai leivän…

25/10/2016 | Poppamies

Mustaparran Barbados-kurpitsakeitto

YARRR!!!! Syksyiseen iltaan ja Halloween-teemaan saatiin itse mustaparralta salainen resepti jota nautitaan erityisesti Barbadoksen lähivesillä. Huhujen mukaan keitto tehdään Halloweenin aikaan kurpitsasta ja muina aikoina perunasta ja porkkanoista, mitä ikinä ryöstösaaliiksi saadaankin.  Lopputulos on kermaisen kuohkea ja potkuahan…

14/10/2016 | Poppamies

Pumpkin Home Fries

Kotiranskalaiset peittoavat pakasteesta uunissa tehdyt mennen tullen. Tässä vivahteena puolet perunoista on Halloweenin hengessä korvattu myskikurpitsalla ja mausteena käytetään Poppamiehen RUB-mausteita. Ainekset ja valmistus myskikurpitsaa perunaa voita tai öljyä paistamiseen Poppamies Burgers & Ribs RUB tai Mexican RUB…

12/10/2016 | Poppamies

Deviled Avocados

Kaava on sama kuin monista juhlista tutut ”täytetyt kananmunapuolikkaat” mutta avokadon koko antaa mahdollisuuden kikkailla enemmän. Syö välipalaksi tai tarjoile vaikka vieraille alkupaloiksi, syöminen on helppoa lusikalla kädessä pitäen. Kannattaa vaan katsoa, ettei täytteitä ole liikaa jolloin niitä löytyy myös…

27/09/2016 | Poppamies

Vadelma-chilisuklaakakut grillistä

Chilifest 2016 näytöskeittiössä kiitosta niittänyt kakkuresepti, eikä ole muutes vaikea tehdä 🙂 Ainekset ja valmistus 1,5 dl jauhoja 1 dl sokeria 3/4 dl kaakaojauhoja 1 tl suolaa 2 munaa 1 dl kermaa 3/4 dl rypsiöljyä 3 rkl Sweet & Smoky Raspberry –chilikastiketta Esilämmitä grilli 200 asteeseen epäsuoralle tulelle.…

19/08/2016 | Poppamies

Poppamiehen Reuben-leipä

Grillistä / savustimesta tehdyistä leivistä oma suosikkini. Alkuperä on tietenkin Ameriikoissa mutta onnistuu se Suomalaisillakin raaka-aineilla ja rapakon takanakin on nykyään niin monta eri versiota, että kuka osaa väittää omaansa alkuperäiseksi 🙂 Rukiinen leipä, hapankaali ja savustettu brisketti (häränrinta) tai pastrami…

01/08/2016 | Poppamies

Grillattu ankanfilee ja chili-mustaherukkakompotti

Grillissä tai savustimessa Ankan rintafile on herkullinen ja sen voi valmistaa grillissä tai savustimessa(vinkkejä), kuitenkin jos savustat niin tarvitset viimestelyyn myös kuumaa grilliä. Haluat nimittäin tehdä viimeistelyn grillaamalla herkullisen nahan rapeaksi. Grilliä käytetään kahden alueen moodissa eli epäsuoralla ja…

11/07/2016 | Poppamies

Täytetty ja grillattu possurulla

Possu taitaa olla yleisin grilliruoka ja file varmasti niistä yleisin. Resepti-blogistamme jo löytyykin erilaisia reseptejä fileelle mutta emme ole tainneet vielä täyttää sisäfilettä 😀 Sama toimii ulkofileelläkin ja sinne mahtuu myös enemmän täytettä mutta sisäfilekin toimii todella hyvin. Reseptiä vois myös varioida…

05/07/2016 | Poppamies

Poppamiehen Guacamole

  Useimmille tuttu ja varsinkin kaikkeen Meksikolaiseen ruokaan pakollinen lisäke. Se on erittäin helppo tehdä ja tässä simppeli resepti miten maustat sen Poppamiehen tyyliin. ainekset ja valmistus 2 kpl avokado (syöntikypsä) 1 limen mehu 1 rkl Poppamies Salsa Verde (tai oman maun mukaan) 2/3 rkl sokeria 1 tl mustapippuri 1/2 tl…

05/07/2016 | Poppamies

Poppamiehen pekoni-sinihomejuustoperunat

Reseptin otsikko kertoo jo kaiken oleellisen paitsi sen, että valmistuksessa käytetään Poppamiehen sinihomejuustodippiä (gluteeniton, laktoositon). Ekalla kerralla halusimme vain testata maistatusta varten, että toimiiko tämä ja todettiin kaikki, että JATKOON! Pieni potku tekee tietenkin hyvää koska Barbados on parasta! Ainekset ja…

29/06/2016 | Poppamies

Hot’n Sweet grillikasvispiiras

Meidän mielestä myös kasviksista saa hyvää ja miksipä ei laitettaisi reseptiikkaa jakoon! Tässä seikkailee mm. uutukainen Hot’n Sweet BBQ-kastikkeemme (4/10 tulisuus). Tämä ei ole myöskään kovin raskasta syötävää ja energiaa tulee laskennallisesti vain n. 150 kcal per 100g. ainekset ja valmistus 250 g margariini…

29/06/2016 | Poppamies

Poppamiehen Cajun-makkarat

Itsetehdyt makkarat ovat huippuja, tässä erittäin helppo cajun-henkeen tehty makkara. Voit mielesi mukaan käyttää mitä tahansa muutakin Poppamiehen RUB-maustetta makkaran tekoon. Teen massan tässä käyttämällä lihamyllyä sekä yleiskoneen ns. ”cutteria” eli leikkuria. Leikkurilla saat massasta hienojakoisemman ja…

29/06/2016 | Poppamies

Korean BBQ Soba-nuudelisalaatti ja Hot’n Sweet jättirapuvartaat

Tästä reseptistä riittää kahdelle. Nuudelisalaatissa pääosaa näyttelee uutukainen Korean BBQ-kastikkeemme joka on soijapohjainen seesamilla, valkosipulilla, chilillä ja inkiväärillä maustettu kastike. Jättirapuvartaat taas valellaan Hot’n Sweet BBQ-kastikkeellamme jossa on jo hieman enemmän potkua. Applesiini, persikka ja…

15/06/2016 | Poppamies

Beer Can Bacon Burgers

Vuosi-pari sitten törmäsin youtubessa BBQ Pit Boysin videoon jossa he tekivät oluttölkki-burgereita. Heti tuli mieleen, että tuotahan pitää kokeilla ja niinpä niitä tulikin tehtyä useampaan otteeseen. Alkuperäisessä reseptissä ja omissa ekoissa versioissa täytteenä oli lähinnä juustoa, sientä ja chiliä mutta siitä ajatus…

12/06/2016 | Poppamies

Täytetty Vege Vege-paprika

Tehdään helppo ja maukas täytetty paprika. Resepti on vegaaninen mutta voit tietenkin lisätä täytteeseen lisukkeita oman maun mukaan. Tehdään täytteen pohjaksi Meksikolaishenkinen pilafoitu riisi eli paahdetaan hienonnettuja kasviksia ja kypsennetään riisi niiden kera kasvisliemessä. Kasvisliemi valmistetaan Poppamiehen…

10/06/2016 | Poppamies

Vege Vege Smoothie (VE, G, L, M)

Kesäpäivään tai maittavaksi aamupalaksi sopii smoothie. Tässä reseptissä makua antaa Poppamiehen uusi aluevalloitus, Vege Vege-maustekastike. Se on vegaaninen laktoositon ja gluteeniton maustekastike joka sopii niin ruoanlaittoon kuin pöytämausteeksi. Reseptistä riittää 4 annosta hieman alle 300g jokaiseen ja energiaa irtoaa…

10/06/2016 | Poppamies

Pallogrillissä yhdellä lautauksella 18 tuntia – usotko?

Kun lähdettiin tätä latinkia tekemään niin mielessä ei ollut mikään maailmanennätys vaan tuttavien yhteinen viikonlopunmittainen grillaus- ja savustushetki mökillä, tarkoituksena vaihdella reseptejä ja siemailla olutta.  Lihoja napattiin mukaan tietenkin reilusti ja kruununjalokivenä 7,6kg kokoinen Black Angus point end…

07/06/2016 | Poppamies

Chicken Lollipop

Kanan koipinuijat ovat useimmille tuttuja ja helppoja valmistaa. Pienellä askartelulla niihin saa uutta vivahdetta ja maustetaan vielä nahankin alle niin meillä on jo uusi grilliherkku jonka voi valmistaa myös uunissa tai savustamalla. Loppuvaiheeseen teemme vielä valelun uutukaisella Hot’n Sweet BBQ-kastikkeella jossa on jo hieman…

07/06/2016 | Poppamies