Poppamiehen vegaaninen italiansalaatti

Resepti Resepti - Vegaani ja kasvis

 

Vegaaninen italiansalaatti maistuu vaikka salaatinlehdiltä tarjoiltuna!

Italiansalaatti tuo niin paljon mahtavia muistoja mieleen! Poppamiehen Majosella ja Pekonisuolalla maustetulla tofulla loihdit tämän retroherkun maut uudelleen nyt myös vegaanisesti!

 

AINEET & VALMISTUS

  • 250 g maustamatonta tofua
  • 1/2 dl rypsiöljyä
  • 1 rkl Poppmies Pekonisuolaa
  • 2 dl herneitä
  • 1 porkkana
  • 200 g rakettispagettia kuivana
  • 2 keskikokoista suolakurkkua
  • 1 Granny Smith omena
  • 1 prk Poppamies Majosta
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria myllystä

 

Keitä tofua vedessä noin minuutin ajan, ota pois vedestä ja kuutioi pieneksi. Laita kuutiot kulhoon öljyn ja Poppamies Pekonisuolan kanssa ja marinoi vähintään puoli tuntia. Kaada tofu marinadisaan kuumalle pannulle ja paista rapea pinta tofuun, jäähdytä.

Keitä rakettispagetti ohjeen mukaan, valuta kypsä spagetti ja huuhtele kylmällä vedellä.

Keitä porkkanaa viitisen minuuttia, jäähdytä ja leikkaa noin spagetin kokoisiksi tikuiksi.

Kuutioi omena ja suolakurkku.

Sekoita kaikki aineet kulhossa Poppamies Majosen kanssa sekaisin. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Vinkki: jos et halua versiosta vegaanista, korvaa tofu kinkkusuikaleilla.