Grillistä ja nuotiolta

1 of 2

Sipulirengaspihvit

Sipulirengas antaa herkulllisen makeuden jauhelihapihville, kun se grillataan renkaan sisällä! AINEET & VALMISTUS 1/2 kg jauhelihaa (7-10% rasvaa) 1 dl korppujauhoja 200 g kermaviiliä (1 prk) 1 muna 2 rkl Poppamies Texas Beef Rub-mausteseosta muutama iso makea sipuli Sekoita ensin korppujauhot ja Poppamies Texas Beef Rub, lisää…

06/08/2018 | Poppamies Viivi

Tulinen grillibroileri vattupavuilla

Broilerin rintafileet valmistuvat grillissä meheviksi, ja niiden kanssa on helppo valmistaa lisuke pavuista, punasipulista ja kukkakaalista. AINESOSAT 3-4 Broilerin rintafilettä 2 rkl Poppamies Hot Barbeque RUB 3 rkl Poppamies Sweet Raspberry chilikastike Poppamies Grilliräyhin 3 rkl oliiviöljyä 200 g vihreitä papuja 1 pieni kukkakaali…

25/07/2018 | Poppamies Alexander

Grillattu kokonainen maminha

Maminha on suosittu liha Brasilialaisessa grillileikkuussa ja löytänyt tiensä nyt myös Suomen lihatiskeille. Tämä mielettömän herkullisen rasvan omaava pala on kolmion muotoinen lihas jota Amerikassa nimitetäänkin ”tri tip” -nimellä. Maminha on saavuttanut suuren suosion nimenomaan kokonaisena- tai vartaassa…

18/07/2018 | Poppamies Marko

Vege Avocado Burger

Poppamiehen vegebursa syntyy mustapapu-pohjaisesta kasvispihvistä, grillatusta varhaiskaalista ja raikkaasta avocadosalsasta! Ainesosat 1 prk mustapapuja 2 rkl korppujauhoja 2 porkkanaa 2 perunaa 2 rkl Poppamies Garlic RUB varhaiskaali öljyä avocado tomaatti korianteria 2 rkl Poppamies Caribbean Hot chilikastike 3 rkl Poppamies Roasted…

17/07/2018 | Poppamies Marko

Smoked Bacon Burger

Savustetusta pekonista ja naudan jauhelihasta tehty pihvi luo pohjan Smoked Bacon Burgerille! AINESOSAT 140 g pekonia 400 g naudan jauhelihaa (20%) punasipulia salaattia tomaattia cheddar-juustoa Poppamies One for All RUB -ilman lisättyä suolaa Poppamies Mango-Habanero majoneesi Poppamies Classic BBQ -grillikastike hampurilaissämpylä…

11/07/2018 | Poppamies Marko

Provencalen tomaatit

Grillatut provencalen tomaatit ovat perinteinen ranskalainen lisuke pihveille.   AINEET & VALMISTUS 4 kpl kypsää pihvitomaattia suolaa 1/2 dl korppujauhoja 1 reilu rkl Poppamies Garlic Rub-mausteseosta oliiviöljyä   Halkaise poikittaissunnassa pihvitomaatit kahtia ja ripottele pinnoille suolaa ja nosta alassuin valumaan 10…

11/07/2018 | Poppamies Viivi

Cheesy Chicken Burger

Päätimme tuunata broiler-pihvin täydellisyyteen! Tuloksena on Cheesy Chicken Burger, juustoisen broiler-pihvin ympärille kasattu Roasted Garlic BBQ-kastikkeella, grillatulla päärynällä ja vuohenjuustolla viimeistelty burger-taivas. AINESOSAT 400 g broilerin jauhelihaa 150 g mozzarella-juustoa 1 päärynä kiekko vuohenjuustoa…

05/07/2018 | Poppamies Marko

Poppamiehen grillisienet

Vanha kunnon peksuun kääritty herkkusieni grillissä saa mahtavat uudet maut Poppamiehen Lousiana Chicken Rub-mausteseoksesta! AINEET & VALMISTUS 10 kpl jumbo herkkusientä Poppamiehen Louisiana Chicken Rub-mausteseosta sulatejuustoa 2 pkt pekonia Esilämmitä grilli 200 asteeseen. Poista sienistä jalka varovasti. Lisää noin 1/2 tl…

29/06/2018 | Poppamies Viivi

Poppamiehen Texas-burgeri

Texasissa kaikki on isompaa, niin maku kuin koko! Poppamiehen Texas-burgerin maustaa Poppamiehen Texas Beef Rub ja Mango-Habanero -majoneesi! Jiihaa, eiku ääntä kohti! 1 annos 1 iso hampurilaissämpylä 220 g tuoretta naudanjauhelihaa, noin 20% rasvaa 1-2 rkl Poppmiehen Texas Beef Rub-mausteseosta pala voimakasmakuista juustoa, esimerkiksi…

27/06/2018 | Poppamies Viivi

Grillikanaa, mummonkurkut & kermaviilikastike

Grillikanaa Tarvitset: 7 broilerin rintafileetä 4-5 rkl Poppamiehen Texas Beef Rub 2 rkl öljyä Valmista näin: Mausta rintafileet rub-mausteokselta, lisää öljy ja hiero mausteet fileiden pintaan. Kuumenna muurikka avotulella kohtuullisen kuumaksi, poista pannulta kaikki karsta pois ja laske puhtaalle muurikalle rintafileet. Paista 2-3…

25/06/2018 | Poppamies Alexander

Karitsavartaat Rubilla

Karitsavartaat Tarvitset: 0,5 kg karitsan paahtopaistia 0,5 kg karitsan ulkofilettä 4-5 rkl Poppamies Texas Beef  RUB 1-2rkl öljyä Valmista näin: Poista karitsan paahtopaistista ja ulkofileestä kalvoja, mikäli niissä on, ja kuutio reiluiksi paloiksi. Levitä lihoihin sen jälkeen reilusti rub-maustetta ja hiero mauste öljyn kera…

25/06/2018 | Poppamies Alexander

Grillipihvi maustevoilla ja grillikasviksilla

Pihvit valmistuvat grillissä herkullisiksi, ja samalla voi tehdä lisukkeeksi erilaisia grillikasviksia ja -juureksia, kuten tässä tapauksessa grillattua kaalia ja porkkanaa. Ainesosat Pihvi ja grillikasvikset 2 pihviä hyvin raakakypsynyttä naudan ulko- tai sisäfilettä 200 g porkkanoita 1 pieni varhaiskaali Poppamies Pekonisuola…

18/06/2018 | Poppamies Alexander

Chili con Carne grillissä

Chili con Carne syntyy padassa myös grillissä hauduttaen. Pataan voit lisätä melkein mitä lihoja tahansa, tässä versiossa käytimme savupotkaa, kanagyrosta, sekä revittyä kanaa. Potku pataan haetaan Habanero-kastikkeella ja Tex Mex Seasoningilla. Ainesosat 500-1000 g kasviksia n. 2 kg erilaisia lihoja 1 litra red ale -olutta (esim.…

07/06/2018 | Poppamies Marko

Roasted Garlic kasvisvartaat

Kasvisvartaat ovat grillikesän suosikkilisuke. Kesäkurpitsasiivuihin kiedotut halloumijuustot toimivat todella hyvin ja Poppamiehen Roasted Garlic BBQ-kastikkeella kruunaat kokonaisuuden! Ainesosat • 1 paprika • 1 pkt halloumijuustoa • 1 kesäkurpitsa • sipulia • Poppamies Grilliräyhin • Poppamies Roasted Garlic BBQ Sauce •…

31/05/2018 | Poppamies Marko

Kasslerpihvit grillissä

Kassler-pihvit kuuluvat grillikesän kattauksiin olennaisesti. Poppamiehen RUB-mausteilla ja grillikastikkeilla saat niistä varmasti herkullisia! Ainesosat 1 kassler-pihvi per syöjä Poppamies Slow food RUB -mausteseosta Poppamies Ginger Beer BBQ -kastiketta Taputtele kassler-pihveihin Slow Food RUB -mausteseosta sen verran kuin niiden…

24/05/2018 | Poppamies Marko

Kanagyros tsatsikilla

Gyros on Kreikkalainen klassikko, ajan kanssa vartaassa grillattu herkku joka useimmiten nautitaan pita-leivän välissä. Poppamiehen kesäkeittiössä valmistettiin kanagyros savustamalla ja hitaasti grillissä kypsyttäen. Kylkeen tehdään helppo tsatsiki-kastike ja nautitaan! • 1,2 kg Kanan luuttomia reisileikkeitä (paistipihvi) •…

17/05/2018 | Poppamies Marko

Savupekonihillo

Poppamiehen savupekonihillo on mielettömän kova lisäke kesän grillikattauksiin! Hillo on helppo valmistaa grillissä samalla kun vieressä tirisevät esimerkiksi grillikasvikset. Ainesosat 2 punasipulia 1 paketti pekonia 1 dl Poppamies Smoky Apple BBQ -kastiketta 2 rkl sokeri 2 rkl Paladin Portugalilainen aurinkokuivattu viikunaetikka 1…

04/05/2018 | Poppamies Marko

Pulled Chicken hodarit

Ajan kanssa savustettu kanan koipireisi on revittynä ja BBQ-kastikkeessa uitettuna äärimmäisen herkullista! Pulled Chicken sopii syötäväksi vaikka sellaisenaan, mutta on omiaan hodareihin, hampurilaisiin ja tortilloihin! Ainesosat Kanan koipireisiä suolaa Poppamies One For All RUB (suolaton) Poppamies Roasted Garlic BBQ-kastike…

25/04/2018 | Poppamies Marko

Sisäfileellä täytetty myskikurpitsa

Grillattu myskikurpitsa on herkullinen ruoka jo itsessään, mutta tällä kertaa se täytetään lisäksi porsaan sisäfileellä, joka puolestaan on täytetty juustolla ja kääritty pekoniin! Pääruoka lisukkeineen samassa pötkössä! Ainesosat myskikurpitsa porsaan sisäfile 2 pkt pekonia 1 rkl Poppamies Texas Beef RUB 100g sinihomemuru…

19/04/2018 | Poppamies Marko

Juicy Lucy with Cherry & Cola

Juicy Lucy on juustohampurilainen joka tehdään kahdella eri juustolla siten, että toinen juustoista on jauhelihapihvin sisällä. Tarkoitus on kypsentää pihvi kuumaksi siten, että juustosisus kuumentuu ja sulaa. Tästä rakenteesta voi helposti päätellä, että Juicy Lucyn pihvi on monesti ns. rehvakasta kokoa! Ainesosat Juustosisus…

17/04/2018 | Poppamies Marko

Sweet Ginger Beer Ribs

Makeat inkivääri-olut -ribsit vievät kielen mennessään ja ne on helppo tehdä. Alla tehokas ja lyhyt ohje jolla onnistut mikäli ribsejä on aiemmin tullut tehtyä. Olemme kirjoittaneet myös artikkelin ribsien eri valmistusmetodeista mikäli jokin asia askarruttaa tai haluat kokeilla jotain uutta valmistustapaa. Tässä reseptissä…

09/04/2018 | Poppamies Marko

Ginger & Beer-hapankaalihodarit

Hapankaalilla ja bratwurstilla täytetty hodari maistuu erityisen hyvältä, kun hapankaali on ensin haudutettu Poppamiehen Ginger & Beer BBQ Sauce-kastikkeessa, ja lopuksi hodari kruunataan Poppamiehen American Classic Yellow Sinapilla. Haudutettu hapankaali 200 g hapankaalia 1 dl Poppamiehen Ginger & Beer BBQ Sauce-kastiketta 1 dl…

05/04/2018 | Poppamies Viivi

Ribsien valmistustekniikat – simppelisti

alkusanat Ribsit ovat monelle se kruunun jalokivi, ja kavereillekin halutaan tarjota se omasta mielestä kaikkein paras elämys ja suosikki. Valmistustapoja on tietenkin hurja määrä erilaisia, ihan kuten valmistusvälineitäkin. On selvää, että kerrostalossa ei ole samaa vapautta kuin esimerkiksi kesämökillä ison jenkkisavustimen…

11/03/2018 | Poppamies Marko

Chicken Bacon Lollipops

Broilerin koipinuija on edullinen ja herkullinen osa broileria. Tässä teemme siihen pienen askartelun poistamalla nahan, rustot ja ylimääräiset jänteet. Pintamaustetaan ja kiedotaan pekoni ympärille. Lopuksi tehdään vielä glaseeraus ja lopputulos on parhaimmillaan mahtavan rapea päältä ja mehevä sisältä. Lollipopit ovat kiva…

07/12/2017 | Poppamies Marko

Poppamiehen Hot Wings – maustaminen ja valmistusmenetelmät

Kanasiivet ovat saavuttaneet lyhyessä ajassa valtavan suosion ja moni onkin lähestynyt allekirjoittanutta kysyen: “Mikä on paras valmistusmetodi grillissä?” tai “missä vaiheessa kastiketta pitäisi käyttää?” Nämä ohjeet toimivat niin siiville kuin koipinuijillekin, palojen koosta riippuen voit hieman venyttää tai…

17/10/2017 | Poppamies Marko

Poppamiehen kebakko

Kääräise pitaleivän sisään, lisää muutama tomaatin lohko ja tuoretta sipulia, tai tarjoa salaatin kanssa. Poppamiehen kebakot valkosipulijugurttikastikkeella on todella herkullista ja helppoa apetta! Jos haluat kebakkoon hieman itämaisemman fiiliksen, mausta annos lopuksi vielä Poppamiehen West Indian-kastikkeella! AINEET &…

11/08/2017 | Poppamies Viivi

Poppamiehen Mac’n’Cheese

  Mac’n’cheese eli juustomakaroonilaatikko on herkullinen lisuke grilliruualle, ja tulee mukavasti melkein kuin itekseen siinä sivussa grillatessa.   AINEET & VALMISTUS 200 g raakaa makaronia 4 dl Cheddar-raastetta 1 dl jotain voimakasta juustoa raastettuna, esimerkiksi parmesaania 6 dl täysmaitoa tai kermaa 1 dl…

11/07/2017 | Poppamies Viivi

Poppamiehen meksikolaiset lohivartaat

  Poppamiehen Mexcian Rub sopii oivasti grillattavan lohen maustamiseen, ja tällä kertaa lohet käärästäänkin näyttävästi vartaaseen ennen grilliin laittamista. Nopeaa, helppoa ja maukasta!       AINEET & VALMISTUS noin 200 grammaa lohifilettä per ruokailija 1 rkl Poppamiehen Mexican Rubia per ruokailija…

04/06/2017 | Poppamies Viivi

Revityllä Kanalla täytetty kesäkurpitsa

Kesäkurpitsa on loistava täytettäväksi koska se grillaantuu suhteellisen nopeasti ja säilyttää mehevyytensä hyvin. Voit käyttää täytteeksi grilliruoan tähteitä tai valmistaa alusta asti. Tässä teemme alusta asti 🙂 Kanan voit valmistaa hitaasti tai nopeasti, nopeaan tapaan suosittelen suikaleita tai fileepihvejä. Koipireisi…

07/04/2017 | Poppamies Marko

Lohkoperunat grillissä

Lohkoperunat grillissä onnistuvat sekä keitetyistä, että raaoista perunoista tai vaikka ylijääneistä keitetyistä perunoista (uudetkin perunat käy). Helpointa valmistus on paksulla valurautaritilällä, kasviskorissa tai paistoparilalla. Mikäli teet raaoista perunoista niin suosittelen alkuun epäsuoraa lämpöä ja loppu suoralla…

07/04/2017 | Poppamies Marko

Grillikasvikset by Poppamies

Kasvisten grillaaminen on kovimmin nousevia trendejä ja Poppamieheltä löytyy tietenkin arsenaalia joilla kasvikset otetaan helposti ja maukkaasti haltuun. Oikeastaan tapoja on kaksi, joko kuivamaustaminen RUB-mausteella tai valelu grillauksen loppuvaiheessa. Poppamiehen sekä RUB-mausteet, että BBQ-kastikkeet sopivat kautta linjan…

06/04/2017 | Poppamies Marko

Jamaican Jerk-kanaa

Jamaican Jerk-kana on varmasti Jamaican tunnetuin ruoka ja sen makumaailma on levinnyt myös muualle Karibian alueella sekä maailmalla. Mausteseos on todella vahva, ei pelkästään chilien kautta vaan vahvoja mausteita on reilusti. Maustepippuri, timjami, ruohosipuli, valkosipuli, muskotti, neilikka jne. Makumaailma on ensimmäisellä…

05/04/2017 | Poppamies Marko

Grillatut bataattipihvit

  Bataatti sopii grillaukseen ja maustamisessakin voi käyttää rohkeita valintoja. Poppamiehen RUB-mausteet sopivatkin kautta linjan bataatin grillaukseen, makuja on reilusti mistä valita. Tällä kertaa maustetaan bataatti Poppamiehen uutukaisella One For ALL RUB & Seasoning-mausteseoksella ja kylkeen tehdään Mexican RUB:lla…

05/04/2017 | Poppamies Marko

Valkosipulinen grillattu halloumi-kasvisvarras

Halloumijuusto on parhaimmillaan grillattuna ja kylkeen sopii kasvikset valkosipulilla ryyditettyinä. Teemme tässä yksinkertaisen vartaan jossa paprikaa, herkkusieniä ja kesäkurpitsasiivuihin käärittyä halloumijuustoa. Varras maustetaan valelemalla Poppamiehen Garlic RUB-öljyseoksella. Ainekset ja valmistus – 4 varrasta 1…

05/04/2017 | Poppamies Marko

Grillattu kala välimeren ja Jamaican hengessä

Kokonaisen kalan tai ison fileen grillaaminen koko porukalle kuuluu ehdottomasti kesän ruokailuun. Tarjoiluun sopii hyvin kesäinen salaatti tai uudet perunat, tällä kertaa teemme grillatun salsan paahdetusta paprikasta ja avokadosta sitruunalla ja chilillä ryyditettynä. Poppamiehen Nacho Habaneroviipaleet sopivat hyvän liemensä…

05/04/2017 | Poppamies Marko

Grillataanko Maillardit Pintaan?

”Grillaa ruokaasi ruskea ja rapea pinta niin, että se on edelleen sisältä mehevä. Siinä sulle Maillardit!” -Poppamies Marko Suksi- Miksi ruskitettu pihvi maistuu paremmalta kuin keitetty tai miksi liha ruskistetaan ennen haudutusta? Minkä takia uunivuoasta on pakko saada se päälimmäinen kerros? Kyse on…

24/03/2017 | Poppamies Marko

Syvän Etelän Muikut

Miksipä muuksi kutsuisi Tampereella kokattua, cajun-maustettua lapin herkkua 😀 Vaikeaksi tätä ei ainakaan voi moittia, valmistus on nimittäin todella simppeliä. Sekoita Poppamiehen Louisiana Chicken RUB:ia ja jauhoja keskenään, kieritä muikut siinä ja paistaa voissa. Näin sinulla on aidot cajun-henkiset muikut, tarjoiluun purista…

03/03/2017 | Poppamies Marko

Poppamiehen nyhtöpossuleipä

Revityllä possulla täytetty ja coleslaw-salaatilla aateloitu leipä isoonkin nälkään on tuttu ravintoloista ja street food -kojuista. Tässä resepti jolla onnistut kotona, helposti. Tästä reseptistä löydät nyhtöpossuun / pulled porkiin pika-ohjeen sekä linkin pidempään tarinaan jossa käsitellään sekä uunissa, että…

07/11/2016 | Poppamies Marko

Vadelma-chilisuklaakakut grillistä

Chilifest 2016 näytöskeittiössä kiitosta niittänyt kakkuresepti, eikä ole muutes vaikea tehdä 🙂 Ainekset ja valmistus 1,5 dl jauhoja 1 dl sokeria 3/4 dl kaakaojauhoja 1 tl suolaa 2 munaa 1 dl kermaa 3/4 dl rypsiöljyä 3 rkl Sweet & Smoky Raspberry –chilikastiketta Esilämmitä grilli 200 asteeseen epäsuoralle tulelle.…

19/08/2016 | Poppamies Marko

Poppamiehen Reuben-leipä

Grillistä / savustimesta tehdyistä leivistä oma suosikkini. Alkuperä on tietenkin Ameriikoissa mutta onnistuu se Suomalaisillakin raaka-aineilla ja rapakon takanakin on nykyään niin monta eri versiota, että kuka osaa väittää omaansa alkuperäiseksi 🙂 Rukiinen leipä, hapankaali ja savustettu brisketti (häränrinta) tai pastrami…

01/08/2016 | Poppamies Marko

Grillattu ankanfilee ja chili-mustaherukkakompotti

Grillissä tai savustimessa Ankan rintafile on herkullinen ja sen voi valmistaa grillissä tai savustimessa(vinkkejä), kuitenkin jos savustat niin tarvitset viimestelyyn myös kuumaa grilliä. Haluat nimittäin tehdä viimeistelyn grillaamalla herkullisen nahan rapeaksi. Grilliä käytetään kahden alueen moodissa eli epäsuoralla ja…

11/07/2016 | Poppamies Marko

Täytetty ja grillattu possurulla

Possu taitaa olla yleisin grilliruoka ja file varmasti niistä yleisin. Resepti-blogistamme jo löytyykin erilaisia reseptejä fileelle mutta emme ole tainneet vielä täyttää sisäfilettä 😀 Sama toimii ulkofileelläkin ja sinne mahtuu myös enemmän täytettä mutta sisäfilekin toimii todella hyvin. Reseptiä vois myös varioida…

05/07/2016 | Poppamies Marko

Poppamiehen pekoni-sinihomejuustoperunat

Reseptin otsikko kertoo jo kaiken oleellisen paitsi sen, että valmistuksessa käytetään Poppamiehen sinihomejuustodippiä (gluteeniton, laktoositon). Ekalla kerralla halusimme vain testata maistatusta varten, että toimiiko tämä ja todettiin kaikki, että JATKOON! Pieni potku tekee tietenkin hyvää koska Barbados on parasta! Ainekset ja…

29/06/2016 | Poppamies Marko

Poppamiehen Cajun-makkarat

Itsetehdyt makkarat ovat huippuja, tässä erittäin helppo cajun-henkeen tehty makkara. Voit mielesi mukaan käyttää mitä tahansa muutakin Poppamiehen RUB-maustetta makkaran tekoon. Teen massan tässä käyttämällä lihamyllyä sekä yleiskoneen ns. ”cutteria” eli leikkuria. Leikkurilla saat massasta hienojakoisemman ja…

29/06/2016 | Poppamies Marko

Korean BBQ Soba-nuudelisalaatti ja Hot’n Sweet jättirapuvartaat

Tästä reseptistä riittää kahdelle. Nuudelisalaatissa pääosaa näyttelee uutukainen Korean BBQ-kastikkeemme joka on soijapohjainen seesamilla, valkosipulilla, chilillä ja inkiväärillä maustettu kastike. Jättirapuvartaat taas valellaan Hot’n Sweet BBQ-kastikkeellamme jossa on jo hieman enemmän potkua. Applesiini, persikka ja…

15/06/2016 | Poppamies Marko

Beer Can Bacon Burgers

Vuosi-pari sitten törmäsin youtubessa BBQ Pit Boysin videoon jossa he tekivät oluttölkki-burgereita. Heti tuli mieleen, että tuotahan pitää kokeilla ja niinpä niitä tulikin tehtyä useampaan otteeseen. Alkuperäisessä reseptissä ja omissa ekoissa versioissa täytteenä oli lähinnä juustoa, sientä ja chiliä mutta siitä ajatus…

12/06/2016 | Poppamies Marko

Chicken Lollipop

Kanan koipinuijat ovat useimmille tuttuja ja helppoja valmistaa. Pienellä askartelulla niihin saa uutta vivahdetta ja maustetaan vielä nahankin alle niin meillä on jo uusi grilliherkku jonka voi valmistaa myös uunissa tai savustamalla. Loppuvaiheeseen teemme vielä valelun uutukaisella Hot’n Sweet BBQ-kastikkeella jossa on jo hieman…

07/06/2016 | Poppamies Marko

Poppamiehen musta cajun-lohi

Musta on uusi musta! Yllättävän vaikeaa keksiä mieleinen Suomennos ”blackened salmon”-reseptille. Ideana siis, että makeuttamattomalla cajun-mausteella taputeltu lohifile grillataan / paahdetaan / paistetaan kuumalla lämmöllä lähes mustaksi. Tämä avaa oikeanlaisen maustesekoituksen makuja aivan huikeasti ja…

12/05/2016 | Poppamies Marko

Louisiana Chicken Grillistä

Grillaaminen on kiireetöntä puuhaa ja yksi bravuureista on monelle kokonainen broileri. Valmistus ei eroa laajalti tunnetusta ”beer can chickenistä” muutoin kun olen itse sitä mieltä, että broileri kypsyy tasaisemmin ilman tölkkiä. Tarvittavan kosteuden saa asettamalla vesiastian grilliin tai savustimeen, se pitää…

02/05/2016 | Poppamies Marko

Poppamiehen grillatut jättirapuvartaat

Juurikaan tämän helpommaksi ei jättiravunpyrstöjen grillaus tule. Lävistä rosmariinin oksalla, valele BBQ-kastikkeella, esimerkiksi Roasted Garlic BBQ ja grillaa pari minuuttia. Se on siinä. Ainekset ja valmistus jättiravunpyrstöjä (mieluiten raakoja mutta kypsätkin toimii) rosmariinin oksia Poppamies Roasted Garlic BBQ Sauce…

14/04/2016 | Poppamies Marko