Slow Food

1 of 1

Slow Cooker Ribs

Monilta löytyy Crockpot ™ tai vastaava haudutuspata jolla voi valmistaa ruokaa huoletta matalassa lämmössä. Ohjeeni on erittäin simppeli, RUB-mauste pintaan, esikypsytys matalalla asetuksella ja sitten kovemmalla loput. Loppuviimeistely uunissa. Toiset tekevät ribsien esikypsennyksen keittämällä mutta se ei ole paras ratkaisu…

09/02/2016 | Poppamies

Chili con Ragu

Ragu on Italiasta lähtöisin oleva lihakastike jota tarjotaan usein pastan kera. Sydämenä sykkii monesti punaviini sekä chilisuklaa ja teimmekin tästä herkusta Poppamiehen loitsuin viritetyn version enemmän lihapatana kuin kastikkeena. Ikäänkuin Italian versio chili con carnesta niinkuin otsikossa tapaillaan. Patana sopii myös…

19/01/2016 | Poppamies

Joulukinkun marinointi Poppamiehen tapaan

Joulukinkku-reseptejä ja kuorrutuksia löytyy netistä niin paljon kuin jaksaa etsiä. Me keskitymme kinkun maustamiseen, voit valmistuksen tehdä samaan tapaan kuin normaalistikin. Tosin, on meillä valmistukseenkin oma tapa, savustamalla. Toki monilla ei ole savustinta kotosalla tai kaupungissa ei ole mahdollista joten siihenkin on oma…

21/12/2015 | Poppamies

Savustettu Chili con Carne

Savustin uunina Mikä on parempaa kuin chili con carne? Savustettu chili con carne! Chili con carne on helppo ja maukas ruoka joka sopii sellaisenaan, riisin kanssa, maissilastuilla, tacoihin, burritoihin, perunoiden kera, hodareihin, ihan mihin tahansa 🙂 Tampere Food Club kävi meillä täällä varastolla vierailemassa ja pyysivät,…

30/11/2015 | Poppamies

Slow Food

LOW & SLOW Lähes millä tahansa kypsentämisvälineellä voit tehdä slow foodia, kyse on vain ruoan valmistamisesta hitaasti alhaisessa lämmössä. Mutta menetelmiä, lopputuloksia, tilanteita ja tavoitteita on paljon erilaisia. Joskus haluat murean mutta leikattavan possun ulkofileen glaseerattuna ja toisella kertaa 18 tuntia…

24/03/2015 | Poppamies

Pulled Pork

  Pulled pork eli nyhtöpossu on tällä hetkellä todella trendikäs ruoka, se on todella herkullista ja sopii moneen käyttöön hampurilaisista salaatteihin tai leivontaan. Pulled pork on ollut matalassa lämmössä kokkaavien keskuudessa suosikkiruoka jo kymmeniä vuosia. Netti on pullollaan erilaisia ohjeita, toiset parempia ja…

21/02/2015 | Poppamies

Poppamiehen klassinen Pulled Pork-Burger

Tässä reseptissä yhdistetään käytännössä muutamaa reseptiä. Jos et vielä ole tehnyt pulled porkia eli nyhtöpossua, tee se ensin tämän ohjeen mukaan. Lisäksi tarvitset: coleslaw-salaattia Poppamiehen bbq-kastiketta, Smoky Apple, Kentucky Bourbon tai Kansas City sämpylöitä Klassisen pulled pork burgerin kanssa kuuluu yhteen…

21/01/2015 | Poppamies

Paahdettu Pulled Pork

Tämä resepti alkaa kun olet tehnyt pulled porkin, eli nyhtöpossun valmiiksi ja repinyt lihan kulhoon. Täydellisen pulled pork-reseptin löydät täältä. Yleisin tapa tarjota pulled pork on sekoitettuna se sellaisenaan bbq-kastikkeeseen ja hieman paistinpannulla pyöritettynä. Toinen tapa tarjoilla revittyä possua on paahtaa se.…

21/01/2015 | Poppamies

Poppamiehen Pulled Pork-pasteijat

voitaikinalevyjä pulled porkia Smoky Apple BBQ-kastiketta tai Hiidenhilloa habaneroviipaleita voita Sulata voitaikinalevyt uunipellillä voipaperin päällä. Täytä taikinalevyn toinen puoli revityllä possulla sekä Smoky Apple BBQ-kastikkeella, halutessasi voit käyttää myös Hiidenhilloa. Muista kuitenkin jättää reunoille noin…

21/01/2015 | Poppamies