Kirsikkakola-pekonipiirakat

Poppamiehen Cherry & Cola BBQ Sauce-kastike on herkullinen pohja näihin pekonipiirakoihin! Piirakat ovat helppo ja nopea valmistaa, ja ne sopivat itsellään iltapalaksi tai osaksi seisovan juhlapöydän antimia.

Esilämmitä uuni 225 asteeseen.

Silppua purjo (tai sipuli) ja paista se pekonin kanssa paistinpannulla.

Sivele lehtitaikinalevyt Poppamiehen Cherry & Cola BBQ Sauce-kastikkeella. Leikkaa levyt kahteen osaan. Jaa pekoni-purjomassa tasan kaikille 10:lle palalle. Ripottele päälle cheddar-raaste ja paista uunissa noin 12 minuuttia.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Hot Wings Style lihapiirakka!

Hot Wings Style lihapiirakka! 1 iso lihapiirakka 1 prk kermaviiliä 1 pss Poppamies Blue Cheese Style Dipmix -dippijauhetta 1-2 rkl sinihomejuustomurua 1 kanan paistileike 1 dl pankojauhoja 2 rkl Poppamies Wing Sauce [...]

Nachos Grandes lihapiirakka!

Nachos Grandes lihapiirakka! 1 iso lihapiirakka 2 tomaattia 1 sipuli kourallinen tuoretta korianteria 2 limeä 1 rkl Poppamies Aged Jalapeno chilikastiketta 1 tl sokeria 400 g jauhelihaa 1,5 rkl Poppamies Louisiana Cajun [...]

Spicy Lihapiirakka

Spicy lihapiirakka iso lihapiirakka 2 nakkia 2 kananmunaa 2 tl Poppamies Sriracha Rub -mausteseosta 2 rkl Poppamies Habaneroketsuppi 2 rkl Poppamies Sriracha Majonen Poppamies Marko on päästetty vapaaksi keittiöön, [...]