Ginger & Beer kaalilaatikko

Poppamiehen Ginger & Beer BBQ Sauce antaa mukavan säväyksen perinteiseen kaalilaatikkoon!

Kuullota pannulla sipuli ruokaöljyssä, lisää jauheliha pienissä erissä ja ruskista. Lisää jauhelihaseokseen Poppamies Ginger & Beer BBQ Sauce ( ja Poppamies Habanero-Chilikastike).

Laita vesi isoon paksupohjaiseen kattilaan ja lisää lihaliemikuutio. Kun vesi alkaa kiehua lisää riisi. Anna liemen imeytyä riisiin ja lisää sitten silputtu kaali. Hämmennä hyvin miedolla lämmöllä ja varo polttamasta pohjaan. Lisää vettä mikäli tuntuu ottavan kiinni pohjaan. Kun kaali on kauttaaltaan laiskistunut, lisää siirappi ja sekoita hyvin.

Kaada ainekset voideltuun uunivuokaan, sekoita. Voit lisätä päälle vielä muutaman nokareen voita.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia kunnes pinta on saanut mukavasti väriä.

Nauti Poppamiehen Hiidenhillon kanssa.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia Rapupihvit: 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 3 dl raastettua vaaleaa leipää 4 kananmunan keltuaista 2 rkl tai [...]

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 2 salottisipulia tai pientä sipulia 2 valkosipulinkynttä 4 dl raastettua vaaleaa leipää 5 [...]

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice 2 hengelle tai alkuruokana 4:lle Valmistusaika noin 30–40 minuuttia 12 kpl kypsiä jättikatkaravun pyrstöjä 100 g voita 2 rkl Poppamies Louisiana Cajun rubia Paistettu riisi: [...]

Rapuskagen

Rapuskagen alkuruokana 4–6:lle Valmistusaika noin 15 minuuttia 300 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun pyrstöjä) 1 dl ranskankermaa 1 dl Poppamies Smoky aiolia Poppamies Aged jalapeno hot saucea Tarjoiluun: paahtoleipää, saaristolaislimppua, kaalin tai [...]