Kaikkien aikojen grillikesä

Keitä pastaa runsaassa suola- vedessä 9 minuuttia ja siivilöi vesi pois. Sulata voi paksupohjaisessa kat- tilassa ja lisää jauhot sekoittaen. Lisää maito kunnolla vatkaten seokseen. Keittele kastiketta miedolla lämmöllä noin 10 minuutin ajan koko ajan pohjas- ta sekoittaen. Kun kastike on valmista, sekoita Poppamies Bacon & Cheese Dipmix-pussi ja puolet parmesaanista kastik- keeseen ja sekoita hyvin. Lisää keitetty pasta kastikkee- seen ja sekoita huolellisesti. Le- vitä seos grillauksen kestävään vuokaan. Levitä korppu- tai pankojauhot ja loput parmesaa- niraasteesta seoksen päälle. Grillaa n. 180 asteisessa grillissä noin 30 minuuttia epäsuoralla tulella, kunnes laatikon pinta on kauniisti ruskistunut. • 1 pss (500 g) La Molisana pastaa • 1 l täysmaitoa • 50 g voita • 1 dl jauhoja • 1 pss Poppamies Bacon & Cheese Dipmix-dippijauhetta • 1-2 tl Poppamies Vampyyrisuo- la-mausteseosta • 100 g parmesaania raastettuna • 1 dl panko- tai korppujauhoja MAC'N'CHEESE

RkJQdWJsaXNoZXIy Mzc5MDY1