asennetta_grillaukseen_reseptilehti_2020_flip

27 LIME CREME FRAICHE · 1 prk ranskankermaa · limen mehu + kuori raastettuna · 1-2 rkl Poppamies Aged Jalapeno-chilikastiketta · 1 tl sokeria Raikas kastike, joka tuo maukkaan säväyksen mihin tahansa annokseen! Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua tunti jääkaapissa. TSATSIKI · 1 prk (300g) Kreikkalaista jugurttia · 1 kurkku · 1 rkl Poppamies Garlic RUB · 1 kourallinen mintunlehtiä · 1 rkl sokeria (valinnainen) · 2 limeä tai yksi sitruuna Raasta kurkku kulhoon ja purista kevyesti ylimääräinen neste pois. Raasta yhdestä limestä tai sitruunasta kuori (ei valkoista osaa), ja purista mehu kurkun joukkoon. Lisää purkillinen kreikkalaista jugurttia ja sekoita. Lisää joukkoon 1 rkl Poppamies Garlic RUB -maustetta ja 1 rkl sokeria. Hienonna kourallinen tuoreita mintunlehtiä ja sekoita huolelli- sesti. Laita jääkaappiin maustumaan ja tarjoile ruoan kanssa. CHILIÖLJY · 3 rkl Poppamies Classic chilikastike · 2 rkl Poppamies Sriracha Rub · 1 dl oliiviöljy COLESLAW · 4 porkkanaa · 2 sipulia · 200 g punakaalia · 4 rkl sokeria · 400 g rahkaa · 1/2 dl makeaa sinappia · 1 rkl Poppamies Barbados · 1 rkl omenaviinietikka · 1/2 tl suolaa Raasta vihannekset, lisää maus- teet ja sekoita kulhossa. Salaatti on valmis, kunhan maltat antaa maustua parisen tuntia. Sekoita aineet keskenään lasipurkkiin tai -pulloon.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mzc5MDY1