halloweenreseptit_2017

Corn Dogs • 2,5 dl vehnäjauhoja • 2,5 dl maissijauhoja (keltaista) • 1 kananmuna • 0,5 dl sokeria • 2,5 dl maitoa • 1 rkl Burgers & Ribs rubia • isoja nakkeja • varrastikkuja • rypsiöljyä uppopaistamiseen Sekoita kaikki kuivat ainekset. Lisää muna ja maito. Tai- kinan tulee olla tahmeaa ja tarttuvaa, jos se tuntuu liian paksulta, lisää maitoa. Kuivaa nakit ja jauhota ne. Upota nakit kauttaaltaan taikinaan ja uppo- paista kypsäksi. Älä käytä oliiviöljyä koska se syttyy helpommin palamaan. Kypsyys on kohdillaan kun taikinan väri on kullanruskehtava. Simppeliä ja erittäin maukasta. Tarjoile Corn dogit esimerkiksi Sriracha-ketsupin kera! Paholaisen hirviömunat! • 10 kovaksi keitettyä kananmunaa • vihreää elintarvikeväriä • 1 dl Poppamiehen Mango-Habanero Majoneesia • savupaprikajauhetta Koputtele veitsen hamarapuolella kananmunan kuoret tasaisesti rikki. Laita munat suljettavaan pussiin, kaada päälle vihreää elintarvikeväriä niin, että sitä menee joka puolelle munia. Laita jääkaappiin yöksi. Kuori munat. Halkaise munat, kaiva varovaisesti keltuaiset kulhoon. Lisää keltuaisille Poppamiehen Mango-Habanero Majoneesi ja tippa vihreää elintarvikeväriä. Vatkaa kun- nolla tasaiseksi tahnaksi. Laita tahna pursotinpussiin ja purista puolikkaille. Ripot- tele päälle hieman savupaprikajauhetta.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mzc5MDY1