Poppamies One For All ilman lisättyä suolaa mausteseos pussi

POPPAMIES ONE FOR ALL RUB -ilman lisättyä suolaa

Yksi rub-mauste kaikelle, nyt ilman lisättyä suolaa!

One for All RUB mausteseos on yhdistelmä toisiaan tukevia mausteita ja on sopiva lähes kaikelle ruoalle. RUBissa ei ole lisättyä suolaa, joten voit käyttää sitä huoletta kaikkeen maustamiseen ilman huolta ruoan ylisuolaantumisesta.

Poppamiehen RUB-mausteet sopivat kuivamarinointiin eli lihaan hierottavaksi, sekä yleiseen maustamiseen kotikeittiössä tai grillin äärellä. Mausteseos sopii myös savustettavalle lihalle. Mausteessa ei ole mitään ylimääräistä, kaikki ainesosat on hierottu tasapainoon makujen, suolan ja makeuden osalta. Maustetta on tarkoitus hieroa lihaan reilusti, n. 40-50 g per kilolle lihaa.

  • GRILLISSÄ: hiero mausteseosta lihalle tai pihville pienen öljytilkan kera ja grillaa liha kypsäksi.
  • UUNISSA: Hiero mausteseosta lihalle paksu kerros ja kostuta esimerkiksi omenamehulla. Kypsennä matalalla lämmöllä kypsäksi. Sekoita juureslohkot tilkkaan öljyä ja pyörittele ne mausteseoksessa. Paahda uunissa kypsäksi.
  • PANNULLA: Taputtele maustetta pihville tai pyörittele lihapaloja mausteessa. Paista pienessä tilkassa öljyä. Lisää hieman nestettä, esimerkiksi kermaa ja saat mahtavan lihakastikkeen.
  • KATTILASSA: Mausta keitot, haudutettavat lihapadat ja kastikkeet mausteseoksella.
  • Mausteseos toimii hienosti myös dippijauheena, sekoita 2 tl kermaviiliin ja anna maustua jääkaapissa.

Käyttövinkit

  • kana
  • kasvis
  • merenelävät
  • possu
  • nauta

Ainesosat: ruokosokeri, paprika, valkosipuli, mustapippuri, SINAPINsiemen, juustokumina, fenkoli, savustettu paprika, cayenne, korianteri, oregano.

Ravintosisältö/Näringsinnehåll per 100g
Energiaa/Energi 1597,3kJ/382,7kcal
Rasvaa/Fett 6,5g
(Joista tyydyttyneitä/Varav mättat) 1g
Hiilihydraatteja/Kolhydrat 67g
-josta sokeria/varav socker 48,5g
Proteiinia/Protein 9,6g
Suola/Salt 0,1g

Koko: 200 g
Tulisuus: 1/10

Gluteeniton, laktoositon, vegaaninen
EAN: 6430034014652

Sekoitettu Suomessa.

RESEPTIT