Deviled Avocados

Kaava on sama kuin monista juhlista tutut ”täytetyt kananmunapuolikkaat” mutta avokadon koko antaa mahdollisuuden kikkailla enemmän. Syö välipalaksi tai tarjoile vaikka vieraille alkupaloiksi, syöminen on helppoa lusikalla kädessä pitäen. Kannattaa vaan katsoa, ettei täytteitä ole liikaa jolloin niitä löytyy myös matolta…

Koko homma on erittäin helppo tehdä ja modifioidakin jos haluaa, käytännössä halkaiset avokadon pitkittäin, poistat kiven ja täytät kuopan majoneesilla ja sitten täyte päälle. Täytteenä käytetään tällä kertaa chevice-tyylisesti maustettuja katkaravunpyrstöjä, mukaan tietysti hieman Poppamiehen Habanero-kastiketta jotta saadaan se kaivattu paholaisen kosketus! Jos oikein raippaa kaipaa niin habanero-kastikkeen tilalle voi kokeilla vaikkapa Poppamiehen Scorpion-kastiketta, sitten jo nuppi tutisee! :)

Reseptin katkaraputäyte riittää n. 8-10:een puolikkaaseen.

Sulata ravunpyrstöt kylmässä vedessä ja valuta ylimääräinen vesi pois. Laita ravut sopivaan kulhoon ja purista kahden limen mehu sekaan sekä lisää mustapippuri, habanero-kastike ja korianteri hienonnettuna. Anna maustua jääkaapissa vähintään 15 min.

Leikkaa avokadot halki pitkittäin ja poista kivi (itse leikkaan myös pyöreältä puolelta parin sentin siivun jotta puolikas pysyy pöydällä suorassa). Täytä kuoppa Poppamiehen BBQ-majoneesilla ja lisää täytteeksi sopiva määrä ravunpysrtöjä. Valuta hieman nestettä pois ensin jottei ravut ole liian vetisiä.

Tarjoile alkupaloina lusikalla syötäväksi.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Kolmen kaalin grillisalaatti

Kolmen kaalin grillisalaatti KUUDELLE: 1 varhaiskaali 1 uuden sadon kukkakaali 1 parsakaali Ruokaöljyä Suolaa Poppamies Garlic Majosta Silmusalaatti Rouskuvaa Silmusalaatti Parsakaalia Esilämmitä grilli 200 asteeseen suoralle lämmölle. Leikkaa varhaiskaali [...]

BBQ sienisalaatti

BBQ sienisalaatti KAHDELLE: 200 g pienehköjä herkkusieniä 3 rkl ruokaöljyä 2 tl Poppamies SPG RUB-mausteseosta 2 rkl Poppamies Spicy BBQ-grillikastiketta Silmusalaatti Rouskuvaa Silmusalaatti Tulista Esilämmitä grilli 180 asteeseen suoralle [...]

Halloumi-rannarit

Halloumi-rannarit 4 hengellelle lisukkeeksi tai osaksi dippiplatteria Valmistusaika noin 20 minuuttia 2 pkt halloumijuustoa tilkka ruokaöljyä Poppamies Sriracha rubia Tarjoiluun Poppamies The Sauce Piri Piri Poppamies Sriracha Hot Sauce Poppamies Smoky Aioli [...]

Popparit päätyyn!

Popparit päätyyn! 1 l popcorneja valmiina tai itse maissinjyvistä paahdettuina 50 g voita sulatettuna 2–3 rkl tai enemmän Poppamies Sriracha hot saucea 2–3 rkl tai enemmän Poppamies Sriracha rubia [...]