Juicy Lucy with Cherry & Cola

Resepti - Grillistä ja nuotiolta


Juicy Lucy on juustohampurilainen joka tehdään kahdella eri juustolla siten, että toinen juustoista on jauhelihapihvin sisällä. Tarkoitus on kypsentää pihvi kuumaksi siten, että juustosisus kuumentuu ja sulaa. Tästä rakenteesta voi helposti päätellä, että Juicy Lucyn pihvi on monesti ns. rehvakasta kokoa!

Ainesosat

Juustosisus

Burger

työvaiheet

Sekoita pienessä kulhossa cheddarjuustoraaste ja BBQ-majoneesi.

Taputa jauhelihasta kaksi n. sentin paksuista pihviä ja paina niiden keskelle hieman kuoppaa. Lisää juustoraaste-majoneesisekoitusta pihvin keskelle, nosta toinen pihvi päälle ja sulje reunat huolellisesti. Taputtele pihvin pintoihin Burger & Ribs RUB-maustetta.

Savusta (tai grillaa) epäsuoralla tulella grillissä 15-20 minuuttia matalalla lämmöllä n. 100 asteessa. Grillaa pihviin rapea pinta kuumalla grillillä.

Valuta burger-leivän päälle Poppamiehen American Classic Yellow sinappia sekä BBQ-majoneesia. Lisää päälle sipulia, salaattia ja tomaattia. Nosta pihvi burgeriin ja kuorruta Cherry & Cola BBQ-kastikkeella. Nosta kansi päälle ja tarjoile!