Poppamiehen valkosipulikuorrutettu kinkku

Valkosipulidiggarit kuorruttavat kinkun valkosipulilta maistuvaksi!

Sekoita Poppamies Garlic Rub ja korppujauhot. Valele kinkun pinta, josta kamara on poistettu, reilusti Poppamies American Classic Yellow sinapilla. Ripottele pintaan tasaisesti korppujauhoseos.

Lämmitä uuni ylälämmölle 250 asteeseen. Paista kinkkua noin 10 minuuuttia, kunnes kuorrutus on saanut hieman väriä, mutta varo polttamasta.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Hot Wings Style lihapiirakka!

Hot Wings Style lihapiirakka! 1 iso lihapiirakka 1 prk kermaviiliä 1 pss Poppamies Blue Cheese Style Dipmix -dippijauhetta 1-2 rkl sinihomejuustomurua 1 kanan paistileike 1 dl pankojauhoja 2 rkl Poppamies Wing Sauce [...]

Nachos Grandes lihapiirakka!

Nachos Grandes lihapiirakka! 1 iso lihapiirakka 2 tomaattia 1 sipuli kourallinen tuoretta korianteria 2 limeä 1 rkl Poppamies Aged Jalapeno chilikastiketta 1 tl sokeria 400 g jauhelihaa 1,5 rkl Poppamies Louisiana Cajun [...]

Spicy Lihapiirakka

Spicy lihapiirakka iso lihapiirakka 2 nakkia 2 kananmunaa 2 tl Poppamies Sriracha Rub -mausteseosta 2 rkl Poppamies Habaneroketsuppi 2 rkl Poppamies Sriracha Majonen Poppamies Marko on päästetty vapaaksi keittiöön, [...]