Poppamiehen possutortut

Poppamies leipoo joulutortut nyhtöpossusta Smoky Applellä terästettynä!

Taittele taikinasta torttupohjia. Sekoita haalean lämpöinen nyhtöpossu ja Poppamies Smoky Apple BBQ-grillauskastike hyvin sekaisin. Muotoile pieniä pullia nyhtöpossusta ja paina ne hellästi torttupohjiin. Voitele sakarat munalla ja ripottele sakaroille seesamin siemeniä. Voitele nyhtöpossupallot vielä kevyesti Poppamies Smoky Apple BBQ-grillauskastikeella.

Paista 200 asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia, tai kunnes tortut ovat saaneet tasaisen kullanruskean pinnan.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Hot Wings Style lihapiirakka!

Hot Wings Style lihapiirakka! 1 iso lihapiirakka 1 prk kermaviiliä 1 pss Poppamies Blue Cheese Style Dipmix -dippijauhetta 1-2 rkl sinihomejuustomurua 1 kanan paistileike 1 dl pankojauhoja 2 rkl Poppamies Wing Sauce [...]

Nachos Grandes lihapiirakka!

Nachos Grandes lihapiirakka! 1 iso lihapiirakka 2 tomaattia 1 sipuli kourallinen tuoretta korianteria 2 limeä 1 rkl Poppamies Aged Jalapeno chilikastiketta 1 tl sokeria 400 g jauhelihaa 1,5 rkl Poppamies Louisiana Cajun [...]

Spicy Lihapiirakka

Spicy lihapiirakka iso lihapiirakka 2 nakkia 2 kananmunaa 2 tl Poppamies Sriracha Rub -mausteseosta 2 rkl Poppamies Habaneroketsuppi 2 rkl Poppamies Sriracha Majonen Poppamies Marko on päästetty vapaaksi keittiöön, [...]