Poppamiehen Corn Dog

Corn dogit ovat varsinkin Amerikkalaisten herkkua ja aivan ykkösiä dippailuun erilaisten kastikkeiden kera. Tekeminenkin on todella helppoa, suurin uusi asia varmasti on uppopaistaminen jos sitä ei ole tehnyt. Tämä ei eroa munkkien teosta, mutta jos et ole munkkejakaan aiemmin tehnyt niin rasvan lämpö on oikea n. 175-185 asteessa. Täältä löydät lisää tietoa. Tee itse tai osta valmiita isoja nakkeja!

Sekoita kaikki kuivat ainekset. Lisää muna ja maito. Taikina on tahmeaa ja tarttuvaa. Jos kuitenkin taikina tuntuu liian paksulta, niin lisää maitoa.

Kuivaa nakit ja jauhota. Sitten kauttaaltaan upotus taikinaan ja uppopaista kypsäksi! (Älä käytä oliiviöljyä koska se syttyy helpommin palamaan).

Kypsyys on kohdillaan kun taikinan väri on kullan ruskehtava. Simppeliä ja erittäin maukasta. Tarjoile Corn dogit esimerkiksi Sriracha-ketsupin tai Mango & Curry Majosen kanssa!

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Hot Wings Style lihapiirakka!

Hot Wings Style lihapiirakka! 1 iso lihapiirakka 1 prk kermaviiliä 1 pss Poppamies Blue Cheese Style Dipmix -dippijauhetta 1-2 rkl sinihomejuustomurua 1 kanan paistileike 1 dl pankojauhoja 2 rkl Poppamies Wing Sauce [...]

Nachos Grandes lihapiirakka!

Nachos Grandes lihapiirakka! 1 iso lihapiirakka 2 tomaattia 1 sipuli kourallinen tuoretta korianteria 2 limeä 1 rkl Poppamies Aged Jalapeno chilikastiketta 1 tl sokeria 400 g jauhelihaa 1,5 rkl Poppamies Louisiana Cajun [...]

Spicy Lihapiirakka

Spicy lihapiirakka iso lihapiirakka 2 nakkia 2 kananmunaa 2 tl Poppamies Sriracha Rub -mausteseosta 2 rkl Poppamies Habaneroketsuppi 2 rkl Poppamies Sriracha Majonen Poppamies Marko on päästetty vapaaksi keittiöön, [...]