Poppamiehen kana-mac’n’cheese

Resepti - Kotikeittiöstä

Kana mac’n’cheesen maustaa Poppamiehen Bacon & Cheese Dipmix ja Vampyyrisuola.

Tässä herkullinen ohje kana-juustomakaroonilaatikkoon, eli mac’n’cheeseen. Ohjetta voit hyvin muokata sen mukaan haluatko siihen enemmän potkua lisäämällä enemmän Vampyyrisuolaa, paistatko mielummin kanasuikaleet vai käytätkö valmista grillikanaa, kuten ohjeessa.

AINEET & VALMISTUS

Perkaa kanasta lihat, revi lihat pienemmäksi.

Keitä pasta runsaassa suolavedessä 9 minuuttia, siivilöi vesi pois.

Tee valkokastike. Sulata voi paksupohjaisessa kattilassa, lisää jauhot sekoittaen. Lisää maito muutama desi kerrallaan kunnolla vatkaten seokseen, jotta seos ei paakkuunnu. Keittele kastiketta miedolla lämmöllä noin 10 minuutin ajan koko ajan pohjasta sekoittaen, jotta se ei pala pohjaan. Kun kastike on valmista, sekoita Poppamies Bacon & Cheese Dipmix ja puolet parmesaanista. Lisää suolaa tarvittaessa. Sekoita hyvin.

Lisää keitetty pasta ja kana kastikkeeseen, sekoita huolellisesti, mutta varoen muussamasta pastaa. Levitä uunivuokaan. Tasoita pinta, levitä pintaan korppu- tai pankojauhot ja loppu parmesaaniraaste.

Paista 180 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, eli kunnes laatikon pinta on kauniisti ruskistunut. Tarjoa kana-mac’n’cheesen kylkeen vihersalaattia Paladin Granaattiomenavinegretten kanssa.