Poppamiehen lohi-munakasrulla

Resepti - Kotikeittiöstä

Poppamiehen Tuore Piparjuuri Majonen tuo hyvän potkun munakasrullaan!

Poppamiehen lohi-munakasrulla sopii mainiosti niin brunssille kuin illanistujaisiinkin. Voit hyvin tehdä tämän hyvissä ajoin ennen esillelaittoa jääkaappiin odottamaan!

AINEET & VALMISTUS

Munakasrulla

Riko munat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki. Silppua ruohosipuli pieneksi. Sekoita leivinjauhot vehnäjauhoihin. Lisää kaikki aineet muniin vatkaten kunnolla, ettei vehnäjauhot jää paakkuuntuneiksi. Levitä uunipellille leivinpaperin päälle.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes pinta on kauniista ruskistunut.

Tee sillä välin täyte.

Täyte

Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään.

Kumoa munakas toisen leivinpaperin päälle (käytä apuna toista peltiä, jonka kanssa kippaat munakkaan ylösalaisin). Jäähdytä.

Levitä täyte jäähtyneelle munakkaalle tasaisesti, rullaa rullaksi. Tee leivinpaperista tiivis paketti rullalle ja laita rulla jääkaappiin tekeytymään vähintään tunniksi.

Tarjoa vihreän salaatin ja Paladin Granaattiomenavinegreten kanssa.