Poppamiehen piparjuuripaisti

Resepti - Kotikeittiöstä

Poppamiehen paistin herkullinen päällinen syntyy Tuore Piparjuuri Majosesta ja Garlic Rubista!

Poppamiehen paahtopaistissa on muikeasti makuja, tietenkin! Tätä paahtopaistia kannattaa tehdä kerrallaan hieman isompi annos, paahtopaisti nääs maistuu niin lämpimänä kuin kylmänä leikkeleenäkin.

AINEET & VALMISTUS

Ota paisti huoneen lämpöön noin tunti ennen valmistusta. Kuivaa paisti, ripottele pintaan suola. Lisää pannulle ruokaöljy ja ruskista kuumalla pannulla paistin pinnat.

Leikkaa juurekset pari senttisiksi paloiksi ja laita kulhoon. Kaada päälle hieman ruokaöljyä ja kääntele juureksia öljyssä.

Siirrä paisti uunivuokaan. Sivele pintaan runsas kerros Tuore Piparjuuri Majosta. Ripottele päälle Garlic Rub. Siirrä juurespalat vuokaan paistin vierelle.

Paista 100 asteisessa uunissa noin 90 minuuttia, kunnes paistin sisälämpötila on 54 astetta. Anna vetäytyä rauhassa huoneen lämmössä 20 minuuttia. Siivuta ohuita siivuja.

Ota paistista mahdollisesti valunut neste talteen ja käytä kastikkeena. Tarjoa juuresten kanssa.