Poppamies Fried Chicken – PFC

Tämän parempaa Fried Chickenia ei löydy edes Kentuckysta!

Upota broilerin luuttomat reisipalat kirnupiimään vähintään kuudeksi tunniksi, mielellään yön yli. Sekoita 4 osaa vehnäjauhoja, 1 osa korppujauhoja, 2 osaa Poppamies Louisiana Chicken RUBia ja 1 osa Poppamies Burgers & Ribs RUBia keskenään kulhossa. Pyörittele kananpalat huolellisesti jauho-mausteseoksessa niin, että seosta on varmasti riittävästi ympäri kanaa.

Laita reisipalat rasvakeittimeen, ja keitä n. 9 minuuttia 180° öljyssä. Anna kanojen vetäytyä n. 5 minuuttia ritilän päällä niin että ylimääräinen rasva valuu pois. Nauti erilaisten dippien kera!

DIPIT

BLUE CHEESE DIP

Sekoita puoli pussia Blue Cheese Dip -jauhetta yhteen kermaviilipurkkiin ja anna maustua viileässä.

Garlic Rub Dip

Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa tunnin tai jopa yön yli.

Wing Sauce DIP

Kaada kerros kermaviiliä dippikippoon ja kerros siipikastiketta päälle. Älä sekoita, ainekset sekoittuvat kyllä dipatessa!

LISÄÄ RESEPTEJÄ