Poppamiehen spydäri syntyy nopeasti ja maukkaasti edellisen päivän  tähteistä

Jäikö jääkaappiin eilisiä keitettyjä perunoita? Entpä löytyykö sieltä kaapista myös lihaa, kanaa tai makkaraa? Kypsää tai raakaa. Jos löytyy niin, tässäpä ohjetta Poppamiehen pyttipannuun. Meillä kun oli jäänyt naudan fileen roippeet, niin tämä pyttipannu on sitten se vähän parempi spydäri, kun on oikein naudan sisukasta tehty, mutta tämänhän kasaat siis oikeastaan ihan millä tahansa lihalla tai vaikka halloumilla.

AINEKSET JA VALMISTUS 1:lle

Kuutioi peruna ja pilko sipuli pieneksi. Kuullota näitä pannulla öljyssä, kunnes peruna saa mukavasti ruskistettua pintaa, mutta varo polttamasta sipulia. Kuutioi liha ja lisää pannulle ja paistele myös lihalle pinnat. Lisää Liquid Garlic ja Chipotle, ja sekoita perunan ja lihan kanssa, lisää kerma ja kuumenna, ei tarvitse keittää. Laita pyttipannu lautaselle.

Paista nyt pannulla kanamuna niin, että keltuainen jää mukavasti löysäksi. Nosta muna keltuaista rikkomatta pyttipannun päälle. Ripottele pintaan savupaprikajauhetta ja suolaa.