Poppamiehen punajuurilaatikko

resepti - joulu Resepti - Vegaani ja kasvis

Kun korvaat kerman kasviskermalla saat herkullisen vegaanisen joululaatikon!

Sinihomejuustolla maustettu punajuurilaatikko on viime vuosina löytänyt tiensä suomalaisten joulupöytään. Poppamiehen Blue Cheese Dipillä teet helpon ja herkullisen punajuurilaatikon.

AINEET & VALMISTUS

  • 1 kg raakaa punajuurta
  • 1 pss Poppamies Blue Cheese Dip-sinihomejuusto-dippikastikejauhetta
  • 2 dl kermaa tai kasviskermaa
  • kourallinen saksanpähkinää

Kuori ja raasta punajuuret hienoksi. Sekoita erillisessä kulhossa Poppamies Blue Cheese Dip ja kerma. Yhdistä raasteeseen. Kaada seos uunivuokaan. Ripottele rouhitut pähkinät laatikon päälle ja peitä vuoka foliolla.

Paista 175 asteisessa uunissa 50 minuuttia, poista folio ja paista vielä 20 minuuttia.