Sinappipossu ja karamelisoitu sipuli

Tämä resepti soveltuu porsaan sisä- ja ulkofileelle sekä maustamisen puolesta mille tahansa possun osalle.

  1. Poista fileestä kalvot ja mikäli filettä ei ole edes kevyesti suolattu, lisää kevyesti suolaa sekä ripottele kauttaaltaan Poppamies Texas Beef RUB -mausteella. Anna fileen maustua noin puoli tuntia kunnes maustepinta on kostunut lihan mehuista. voit myös antaa mausteiden olla yön yli. ulkofileen kanssa tämä kannattaa, että suola ehtii uuttua lihaan.
  2. Lämmitä grillisi keskilämpöiseksi (niin, että ritilän kohdalla hiilten kohdalla kättä voi pitää 3-4 sekuntia). Jätä grillin toinen puoli ilman hiiliä.  Aloita grillaaminen ja kääntele filettä tarvittaessa aina kun pinta on ruskistunut. Kun pinta on ruskistunut, siirrä file epäsuoralle tulelle eli siihen kohtaan grilliä jossa ei ole hiiliä suoraan fileen alla.
  3. valmistele muut grillattavat kuten kasvikset ja grillaa ne hiilien päällä samalla kun file kypsyy. Valele ensin kasviksiin tilkka öljyä ja ripottele päälle Poppamies Garlic RUB.
  4. Leikkaa kuorittu sipuli kiekoiksi ja paahda niitä pannulla tai parilalla öljytilkan kera. Kun sipuli on sopivasti ruskistunut, lisää hieman Poppamies Bourbon Syrup -chilisiirappia. Pyörittele hetki niin, että renkaat irtoavat toisistaan ja siirappi karamelisoituu ja tarttuu sipuliin. Se on valmis!
  5. Kun file alkaa olla kypsä sisältä, valele se Poppamies Väkevä -sinapilla. Anna lihan ja sinapin tekeytyä grillissä muutama minuutti

VINKKI! Grillatessa kannattaa olla kädenulottuvilla aina suljettavia rasioita. Niihin voi nostaa lämpimät grillattavat mikäli kaikki eivät valmistu samaan aikaan tai mahdu grilliin. Kasviksetkin pysyvät lämpinä muovisessa kannellisessa kulhossa 10-15 min.

LISÄÄ RESEPTEJÄ