Tandoori-hodarit

Poppamiehen Tandoori-hodarit täytetään mehukkaalla Tandoori-broilerivartaalla, Tuore Valkosipuli Majosella ja  täydennetään Sriracha Majosen mukavalla potkulla! Nämä hodarit sopivat täydelliseksi iltapalaksi kesän parhaisiin juhliin!
Kuutioi broileri noin kahden sentin palasiksi. Laita kulhoon Poppamies Spicy Tandoori BBQ Sauce-grillikastikkeen kanssa ja anna maustua jääkaapissa vähintään puolen tunnin ajan. Työnnä palat vartaisiin (jos käytät puisia vartaita, liota niitä broilerin maustumisen ajan) ja grillaa vartaat käännellen kuumalla grillillä kymmenisen minuuttia, kunnes broileri on kypsää. Sivele vielä grillauksen aikana vartaita Poppamies Spicy Tandoori BBQ Saucella.
Avaa sämpylää hieman auki ja paahda sämpylän sisäpintoja grillillä hetkinen.
Sivele sämpylän sisäpinnat ohuelti Poppamies Tuore Valkosipuli Majosella. Täytä sitten sämpylät tomaattisiivuilla, punasipulilla ja broilerilla. Levitä hodarille Poppamies Sriracha Majosta ja ripottele hodarin pinnalle pieneksi hakattua pähkinää ja lehtipersiljaa. Nauti!

LISÄÄ RESEPTEJÄ