Tandoorikana

Leikkaa koipiresipalat nivelen kohdalta kahteen osaan, leikkaa kanan lihaan muutama syvä viilto. Sekoita Poppamies Spicy Tandoori BBQ Sauce-grillikastike ja piimä isossa kulhossa sekaisin. Laita broilerit marinoitumaan kastikkeeseen vähintään kuuden tunnin ajaksi.
Lämmitä grilli epäsuoralle lämmölle 200 asteeseen. Pyyhi hieman marinadia pois broilerin paloilta ja aseta suoralle lämmölle noin 3-4 minuutiksi ja käännä. Grillaa myös toiselta puolelta 3-4 minuuttia ja sivele palat sitten Poppamies Spicy Tandoori BBQ Sauce-grillikastikkeella ja siirrä epäsuoralle lämmölle. Grillaa noin 15 minuuttia, käännä palat ja sivele jälleen Poppamies Spicy Tandoori BBQ Sauce-grillikastikkeella. Grillaa vielä noin 15 minuuttia kunnes broilerin palat ovat täysin kypsiä.
Tarjoa kurkumalla ja korianterinsiemenillä maustetussa vedessä keitetyllä Basmatiriisillä. Ripottele pintaan hakattua mintun lehteä. Voit vielä tehdä kylkeen raikkaan raita-jugurttikastikkeen raastetusta kurkusta ja mintusta, jonka maustat pienellä suolalla ja juustokuminalla. Nauti!

LISÄÄ RESEPTEJÄ