Tandooripossua grillistä

Grillattu Tandooripossu on herkullisen mureaa ja maistuu grillatun kesäkurpitsan ja perunan kanssa. Voit myös tehdä tästä possusta kylmänä maistuvia täytettyjä pitaleipiä Poppamies Sriracha Majosen ryydittämänä.

Tandooripossu

Tee ensin marinadi Poppamies Sriracha Rubista, sitruunasta ja öljystä. Trimmaa possusta kalvot pois ja laita sitten marinadiin jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi maustumaan. Ota possu huoneen lämpöön noin tunti ennen grillaamista.
Lämmitä grilli epäsuoralle lämmölle 200 asteeseen. Pyyhi marinadi pois possun sisäfileestä ja aseta se ensin suoralle lämmölle. Grillaa muutama minuutti, kunnes pinta on saanut hyvin väriä, käännä ja grillaa samalla lailla porsaan fileen pinnat ympäriinsä. Sivele sitten runsaasti Poppamies Spicy Tandoori Sauce-grillikastiketta fileelle ja siirrä se sitten epäsuoralle lämmölle. Mikäli sinulla on lihalämpömittari käytössäsi, aseta se fileen paksuimpaan kohtaan. Grillaa filee kypsäksi 72 asteeseen välillä aina sivellen sen pintaa Poppamies Spicy Tandoori Sauce-grillakastikkeella. Anna vetäytyä hetki ennen leikkaamista.

Grillatut kasvikset

Sekoita Poppamies Garlic Rub ja oliiviöljy marinadiksi. Pujota halutessasi keitetyt perunat vartaaseen. Siivuta kesäkurpitsa noin sentin paksuisiksi kiekoiksi. Sivele kaikki kasvikset marinadilla ja aseta kuumaan grilliin suoralle lämmölle ja grillaile muutamia minuutteja per puoli, kunnes kasvisten pinnat ovat saaneet hyvät raidat grillistä.
Aseta kasvikset ja siivutettu Tandooripossu vadille, tarjoa ja nauti!

LISÄÄ RESEPTEJÄ