Tuliset Joulutortut

Laita pieneen kattilaan marmeladimakeiset, valkoviini, chilikastike ja habaneromurska ja keittele jatkuvasti sekoittaen muutama minuutti, kunnes marmeladit ovat menneet hiukan mössöksi.

Kaulitse taikina ohueksi, leikkaa halutun kokoisiksi paloiksi ja annostele niihin jäähtynyttä marmelaadia. Taittele tortuiksi ja paista uunissa 180 asteessa noin 12-15 minuuttia.

Näistä tortuista tulee oikeasti aika tulisia, joten kaikkein herkimmälle herkuttelijalle ne voivat olla liikaa 🙂

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Srirachasiivet

Srirachasiivet 1 kg broilerinsiipiä Poppamies Blue Cheese Dippikastiketta Sriracha-kastike: 1 dl Poppamies Sriracha-chilikastiketta 1/2 dl soijakastiketta 1/2 dl hunajaa Noin peukalon kokoinen pala inkivääriä raastettuna 1 tl suolaa Päälle: 2 rkl seesamin [...]

Frittata

FRITTATA 200 g La Molisana Spaghettia 400 g siivutettua kylkeä 1 iso keltasipuli 1 rkl Poppamies One for All-maustesekoitusta 2 rkl Poppamies Awesome Sauce-maustekastiketta 1 rkl Poppamies Habanero-chilikastiketta 2 dl juustoraastetta 6 [...]

Sriracha-myskikurpitsakeitto

Sriracha-myskikurpitsakeitto 1 myskikurpitsa 50 g voita 1 rkl Poppamies Sriracha Rub -mausteseosta 1 dl Poppamies Sriracha Dip Burger Saucea 1 rkl tummaa siirappia suolaa tarvittaessa Halkaise myskikurpitsa, kuori se [...]

Tonnikala-jalapenot

Tonnikala-jalapenot 12 kpl 12 tuoretta, kokonaista jalapenoa 1 prk (noin 100 g nettopaino) tonnikalaa vedessä 1 dl Poppamies BBQ Majoneesia 100 g maustamatonta tuorejuustoa Esilämmitä uuni 200 asteeseen. Sekoita [...]