Tuliset Joulutortut

Laita pieneen kattilaan marmeladimakeiset, valkoviini, chilikastike ja habaneromurska ja keittele jatkuvasti sekoittaen muutama minuutti, kunnes marmeladit ovat menneet hiukan mössöksi.

Kaulitse taikina ohueksi, leikkaa halutun kokoisiksi paloisi ja annostele niihin jäähtynyttä marmelaadia. Taittele tortuiksi ja paista uunissa 180 asteessa noin 12-15 minuuttia.

Näistä tortuista tulee oikeasti aika tulisia, joten kaikkein herkimmälle herkuttelijalle ne voivat olla liikaa 🙂

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Sriracha-myskikurpitsakeitto

Sriracha-myskikurpitsakeitto 1 myskikurpitsa 50 g voita 1 rkl Poppamies Sriracha Rub -mausteseosta 1 dl Poppamies Sriracha Dip Burger Saucea 1 rkl tummaa siirappia Suolaa tarvittaessa Halkaise myskikurpitsa, kuori se [...]

Tonnikala-jalapenot

Tonnikala-jalapenot 12 kpl 12 tuoretta, kokonaista jalapenoa 1 prk (noin 100 g nettopaino) tonnikalaa vedessä 1 dl Poppamies BBQ Majoneesia 100 g maustamatonta tuorejuustoa Esilämmitä uuni 200 asteeseen. Sekoita [...]

Kermaiset vasikkarullat

Kermaiset vasikkarullat 2:lle noin 500 g pala vasikanpaistia (tai possun ulkofilettä) 2 rkl voita paistamiseen 1/2 dl Poppamies Aged Jalapeno – chilikastiketta 1 dl Poppamies Blue Cheese Dippikastiketta 1 dl raastettua cheddaria [...]

Lammas-ciabatta

Lammas-ciabatta 2:lle 1 ciabatta-leipä 400 g lampaan ulkofilettä 2 rkl ruokaöljyä + 2 rkl ruokaöljyä paistamiseen 1 sitruunan mehu 2 rkl Poppamies Garlic Rub-maustesosta 2 dl Poppamies American Ranch Dippikastiketta 1 dl [...]