Uunikassler Spicy BBQ:lla

Rubbaa kasleri kauttaaltaan ja nosta uunipellille. Laita uuni 160 asteeseen ja nosta pelti uuniin. Kypsennä 2,5-3 tuntia folio päällä.

Sammuta sitten uuni ja anna lihan kypsyä vielä jälkilämmössä. Leikkaa krouvisti ja kaada päälle bbq kastiketta. Viimeistele ripottelemalla päälle sormisuolaa, näin saat samaan aikaan suolanmäärän muokattavaksi ruokailijoiden mukaan.

liha oli pehmeää, mutta vieläkin parempaan lopputulokseen pääsee jos lämpötilaa laskisi esimerkiksi 40 asteessa ja kypsennys aikaa nostaisi muutamalla tunnilla. Siinä vaiheessa voi olla jo parempi hankkia se hiiligrilli, jotta koko prosessista saa kaiken todella irti 😉

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Rapeat Piri Piri -kanatacot

Rapeat Piri Piri -kanatacot 4 annosta noin 30 min PIRI PIRI -KANAT 500 g kanan sisäfileitä 4 rkl Poppamies The Sauce - Piri Piri -kastiketta ½ tl suolaa 6-8 dl maissihiutaleita KESÄSIPULIKASTIKE [...]

Brisket Burger

Brisket Burger savustettua briskettiä Poppamies Sriracha Majonen -majoneesia Poppamies Spicy BBQ- tai Cherry & Cola BBQ -kastiketta pikkelöityä tomaattia ja punasipulia burger sämpylöitä Savustettu brisket sopii moneen käyttöön, kuten [...]

Smokehouse Turkey Sandwich

Smokehouse Turkey Sandwich Kalkkuna-Avokadoleipä täysjyvä paahtoleipää avokadoa savustettua kalkkunanrintaa (tai revittyä kanaa) Caesar-kastiketta (ohje alla) jäävuorisalaattia parmesanjuustoa Poppamiehen Caesar-Kastike 2 dl kreikkalainen jugurtti 1 dl Poppamies Roasted Garlic majoneesi 1 sitruunan mehu [...]

Siivet ihan liekeissä!

Siivet ihan liekeissä! raakoja maustamattomia kanansiipiä Piri Piri -siivet Poppamies The Sauce Piri Piri White Barbeque -siivet Poppamies Burgers & Ribs Rub Poppamies The Sauce White Barbeque Sweet Chili -siivet Poppamies Sriracha [...]