Poppamies Jalapeno Cheddar Taco topping maustekastike pullo

POPPAMIES TACO TOPPING JALAPENO & CHEDDAR STYLE

Jalapenon ja juuston makuinen kastike texmex-ruokien viimeistelemiseen!

Poppamiehen Jalapeno & Cheddar flavoured tacopäällyste on erittäin maukas, vegaaninen, jalapenolla maustettu juustokastikkeen tyylinen kastike texmexin viimeistelyyn. Kastike on avainlipputuote. Kastike toimii sellaisenaan tai kuumennettuna, joten sitä voi käyttää niin valmiiden tacojen päälle, kuin esimerkiksi nachopellin valmistamisessa.

Poppamiehen Jalapeno & Cheddar flavoured -kastikkeessa on käytetty reilusti jalapenoa, joten se maistuu reilusti sille mitä etiketti lupaa. Tulisuutta kastikkeessa ei silti ole juurikaan, joten se sopii miltei kaikille.

Käytä kastiketta valmiiden tacojen päälle, nachojen dippailemiseen, nachopellin päälle ennen kuumennusta, tai minkä tahansa texmex-ruoan viimeistelyyn!

Poppamies Texmex

Poppamiehen oma TexMex-tuotesarja, jossa panostetaan makuun, helppouteen ja kuluttajan tarpeisiin. Sarja kattaa kaiken texmexin  maustamiseen liittyvän proteiinin maustamisesta annoksen viimeistelyyn saakka. Poppamiehen TexMex-tuotevalikoimasta löytyy helppokäyttöiset ja monipuoliset maustesekoitukset proteiinin maustamiseen, hedelmäiset ja raikkaat salsat nachojen dippailuun ja tacoannosten täyttämiseen, sekä monia erilaisia tacokastikkeita joilla viimeistellä texmex-annos.

Ainesosat: Vesi, rapsiöljy (EU), jalapeno (4,4%) (muu kuin EU), sokeri, muunneltu maissitärkkelys, väkiviinaetikka, suola, sokeriruokoetikka, värit (betakaroteeni, paprikauute), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), sakeuttamisaine (ksantaanikumi), luontainen aromi, hapettumisenestoaine (kalsiumdinatrium EDTA).

Ravintosisältö/Näringsinnehåll per 100ml
Energiaa/Energi 1601kJ/389kcal
Rasvaa/Fett 40g
(Joista tyydyttyneitä/Varav mättat) 2,6g
Hiilihydraatteja/Kolhydrat 6,8g
-josta sokeria/varav socker 4,1g
Proteiinia/Protein 0g
Suola/Salt 1,9g

Koko: 290ml
Tulisuus: MILD/MIETO
EAN: 6430034019282

RESEPTIT