Paholaisen Sriracha -munat

Tämä retroklassikko on näyttävä juhlapöydän munaruoka. Näiden maustaminen on helppoa ja voit tarjoilla ne lihan, kalan tai kasviksten lisänä, tai sellaisenaan alku- tai välipaloina! Kananmunan ja majoneesin täyteläisyys on läsnä, haluamaansa Poppamies-twistiä saa käden käänteessä! Tällä kertaa makumaailmaa hallitsee Srirachan syvä aromi.

Keitä kananmunat koviksi haluamallasi tekniikalla (esim. munat kattilaan kylmään veteen, kattila levylle ja kiehumisen alusta 6 minuutin keitto) ja jäähdytä kylmällä vedellä. Kuori ja puolita munat.

Soseuta keltuaiset Poppamies Sriracha-kastikkeen ja Sriracha majoneesin kanssa kulhossa. Mausta ripauksella suolaa. Anna vetäytyä jääkaapissa hetki.

Täytä munanpuolikkaat joko lusikkaa tai pursotinpussia apuna käyttäen. Koristele ripottelemalla päälle reilusti Poppamies Sriracha rubia.