Karitsakebab Sriracha-lohkoperunoilla

Näissä vartaissa maistuu Zorbaksen tanssi ja kuumat kesäyöt! Kylkeen Sriracha-lohkikset ja päälle vielä Savuista Aiolimajoneesia, eikä kuvasta puutu kuin kylmä juoma!

Karitsakebab

Laita kaikki aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 2 tunniksi. Voit tehdä massan jo edellisenä päivänä valmiiksi jääkaappiin.

Pyöritä massasta 8 samankokoista pötkylää. Pujota pötkylät (mieluiten litteisiin kebab-) vartaisiin ja puristele pötkylät litteiksi vartaisiin.

Lämmitä grilli noin 250 asteeseen suoralle lämmölle. Grillaa vartaita muutama minuutti per puoli, kunnes ne ovat kypsät.

Sriracha-lohkoperunat

Esikeitä perunat juuri ja juuri kypsiksi, varo ylikeittämästä niitä, jotta ne eivät hajoa. Leikkaa lohkoiksi ja laita kulhoon. Lisää öljy ja Sriracha Rub, pyörittele öljy ja mauste tasaisesti lohkojen pinnoille.

Lisää lohkot grillille, grillaa kaikilta pinnoiltaan kauniit grilliraidat perunoille.

Tarjoa vartaat ja perunat Poppamies Savuinen Aioilimajoneesin kanssa.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Paahdettu munakoiso

Paahdettu munakoiso munakoisoa (pääruokana ½ hlö) ruokaöljyä suolaa 1 rkl/puolikas munakoiso Poppamies RUB – One for All, ilman lisättyä suolaa Poppamiehen Classic BBQ -No sugar added -kastiketta 1 pkt Kikherneitä liemessä (380 [...]

Chipotle grilliperunat ja flank steak

Chipotle grilliperunat ja flank steak kiinteitä perunoita Poppamies Wing Sauce Chipotle Persiljaa Suolaa flank steak Poppamies SPG RUB -mausteseosta Poppamies Chipotle Wing sauce sopii perunoille täydellisesti ja valmistaminen on [...]

Broilerivartaat paprikakastikkeella

Broilerivartaat paprikakastikkeella NELJÄLLE: 8 broilerin reisipalaa ½ dl ruokaöljyä 1 limen mehu 2 tl Poppamies Garlic RUB-mausteseosta PAPRIKAKASTIKE 1 punainen paprika 1 keltasipuli 1 kokonainen valkosipuli 1 tl suolaa 2 rkl Poppamies [...]

Piripirilohi

Piripirilohi Lohta 200 g per ruokailija Poppamies The Sauce – Piri Piriä Suolaa Silmusalaatti Alfalfa Esilämmitä grilli 180 asteeseen. Leikkaa lohi annospaloihin. Ripottele paloille suolaa ja anna suolaantua jääkaapissa [...]