Karitsakebab Sriracha-lohkoperunoilla

Resepti - Grillistä ja nuotiolta

Karitsakebabeissa maistuu Poppamiehen mainio Garlic Rub!

Näissä vartaissa maistuu Zorbaksen tanssi ja kuumat kesäyöt! Kylkeen Sriracha-lohkikset ja päälle vielä Savuista Aiolimajoneesia, eikä kuvasta puutu kuin kylmä juoma!

 

AINEET & VALMISTUS

4:lle

Laita kaikki aineet kulhoon, ja sekoita tasaiseksi. Laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 2 tunniksi. Voit tehdä massan jo edellisenä päivänä valmiiksi jääkaappiin.

Pyöritä massasta 8 samankokoista pötkylää. Pujota pötkylät (mieluiten littaniin kebab-) vartaisiin ja puristele pötkylät litteiksi vartaisiin.

Lämmitä grilli noin 250 asteeseen suoralle lämmölle. Grillaa vartaita muutama minuutti per puoli, kunnes ne ovat kypsät.

Sriracha-lohkoperunat

Esikeitä perunat juuri ja juuri kypsiksi, varo ylikeittämästä niitä, jotta ne eivät hajoa. Leikkaa lohkoiksi ja laita kulhoon. Lisää öljy ja Sriracha Rub, pyörittele öljy ja mauste tasaisesti lohkojen pinnoille.

Lisää lohkot grillille, grillaa kaikilta pinnoiltaan kauniit grilliraidat perunoille.

Tarjoa vartaat ja perunat Poppamies Savuinen Aioilimajoneesin kanssa.