Rieskataco Boltsista

Tähän reseptiin valikoitui Boltsien Morocco -maku ja sitä ryyditetään vielä Poppamiehen Mango & Curry -vegaanisella majoneesilla jonka makumaailma menee Boltsin kanssa loistavasti yhteen.

Lisäksi paahdamme kaveriksi kesäkurpitsaa ja sientä jotka tuovat lisää makua ja rakennetta kokonaisuuteen.

Leikkaa sieniä ja kesäkurpitsaa parin sentin paloiksi pieneen kulhoon ja lisää tilkka öljyä. Mausta kevyesti Poppamies Louisiana Cajun RUB -mausteseoksella ja sekoita. Lado rieskalle Savuhilmajuustoa, kokonaisia tai halkaistuja Boltsi Morocco -pyöryköitä, sekä maustettua kesäkurpitsaa ja sieniä.

Aseta rieska Air Fryeriin ja paahda 200 asteessa 4 minuuttia tai paahda kasvikset ja pyörykät pannulla tilkassa öljyä ja lado rieskalle. Viimeistele Poppamies Garlic majonen -vegaanisella majoneesilla ja Sriracha -chilikastikeella sekä tuoreilla mintunlehdillä.

LISÄÄ RESEPTEJÄ