Rosollipihvi-burger

Joulun jälkeen jääkaappi on usein pullollaan ruokaa, mutta jos joulusafkat alkaa jo tökkimään, niistä saa helposti sävellettyä vaikka minkälaisia annoksia. Tällä ohjeella väännetään rosollin jämistä lindströminpihvin tyyppistä meininkiä vaikka burgerin väliin! Käytetään hyväksi samalla sienisalaattia ja Poppamiehen metkuja!

Rosollipihvit

Vaivaa rosolli ja jauheliha kulhossa taikinaksi Burgers & Ribs RUBin kanssa ja muotoile pihveiksi. Paista pannulla mukavaksi.

Sinihomejuustokastike

Sekoita kerma ja sinihomejuustomurut kipossa ja sulata niitä hetken aikaa mikrossa.

Rosollipihvi-burger

Lado rieskan päälle sienisalaattia, punasipulia, habaneroviipaleita, rosollipihvi ja sinihomejuustokastiketta. Sivele toisen rieskan päälle Hiidenhillo Original ja aseta kanneksi. Taas maistuu joulusafkat!

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia Rapupihvit: 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 3 dl raastettua vaaleaa leipää 4 kananmunan keltuaista 2 rkl tai [...]

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 2 salottisipulia tai pientä sipulia 2 valkosipulinkynttä 4 dl raastettua vaaleaa leipää 5 [...]

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice 2 hengelle tai alkuruokana 4:lle Valmistusaika noin 30–40 minuuttia 12 kpl kypsiä jättikatkaravun pyrstöjä 100 g voita 2 rkl Poppamies Louisiana Cajun rubia Paistettu riisi: [...]

Rapuskagen

Rapuskagen alkuruokana 4–6:lle Valmistusaika noin 15 minuuttia 300 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun pyrstöjä) 1 dl ranskankermaa 1 dl Poppamies Smoky aiolia Poppamies Aged jalapeno hot saucea Tarjoiluun: paahtoleipää, saaristolaislimppua, kaalin tai [...]