Rosollipihvi-burger

Joulun jälkeen jääkaappi on usein pullollaan ruokaa, mutta jos joulusafkat alkaa jo tökkimään, niistä saa helposti sävellettyä vaikka minkälaisia annoksia. Tällä ohjeella väännetään rosollin jämistä lindströminpihvin tyyppistä meininkiä vaikka burgerin väliin! Käytetään hyväksi samalla sienisalaattia ja Poppamiehen metkuja!

Rosollipihvit

Vaivaa rosolli ja jauheliha kulhossa taikinaksi Burgers & Ribs RUBin kanssa ja muotoile pihveiksi. Paista pannulla mukavaksi.

Sinihomejuustokastike

Sekoita kerma ja sinihomejuustomurut kipossa ja sulata niitä hetken aikaa mikrossa.

Rosollipihvi-burger

Lado rieskan päälle sienisalaattia, punasipulia, habaneroviipaleita, rosollipihvi ja sinihomejuustokastiketta. Sivele toisen rieskan päälle Hiidenhillo Original ja aseta kanneksi. Taas maistuu joulusafkat!

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Poppamiehen mac & cheese

Poppamiehen mac & cheese 4 hengelle, Valmistusaika noin 40 minuuttia 400 g makaronia suolaa 50 g voita 50 g vehnäjauhoja 8 dl täysmaitoa 1 dl parmesaania raasteena 4 dl cheddaria tai muuta [...]

Poppamiehen Lohipastrami

Poppamiehen Lohipastrami Lohifileen keskiosaa suolaa sokeria Poppamies SPG RUB tai -Sriracha RUB ranskankermaa Poppamies Aged Jalapeno -chilikastiketta 2 limeä tilliä Lohipastramin valmistus on helppoa, kunhan on päivä tai pari [...]

Poppamiehen sliderit

Poppamiehen sliderit 4 slideria per laatu Pieniä sämpylöitä Katkarapu-slider n. 120 g sulatettuja ja valutettuja katkarapuja Poppamies The Sauce - Sweet Chili Poppamies smoky aioli -majoneesia 100 g fetajuustoa mummonkurkkuja tai tuoreita [...]