Poppamies Smoky apple BBQ sauce
Tulisuusaste 3/10

POPPAMIES SMOKY APPLE -GRILLIKASTIKE

Poppamies Smoky Apple BBQ sauce -grillikastike on tehty savustettu chilistä ja omensta. Tämä grillikastike on todennäköisesti omassa luokassaan parasta lisuketta mitä voit ruokaasi tai lautasellesi laittaa, ja se on älyttömän helppokäyttöistä. Omena, makeus ja savustettu chili sopivat niin hyvin yhteen, että huomaat vain nyökkääväsi innostuneena vierustoverillesi, olet sanaton.

Poppamies Smoky Apple BBQ sauce on herkullinen grillikastike, jota voit sivellä grilliruokaan valmistuksen loppuvaiheessa, tai käyttää valmiina dippikastikkeena ruoille. Valmistuksen loppuvaiheessa tehtävää sivelyä kutsutaan myös glaseeraukseksi.

Glaseeraus on ollut perinteisesti enemmän ammattisanastoa ja onkin suhteellisen tuntematon konsepti monille. Glaseerauskastikkeella tarkoitetaan yleensä makeahkoa kastiketta jota käytetään ruoan viimeistelyvaiheessa sivellen lihan tai kasvisten päälle, jolloin kastikkeessa oleva sokeri karamellisoituu grillatavan ruoan pintaan.

Koulukuntia on kuitenkin monia ja yksi tapa glaseerata onkin BBQ -kastikkeiden tapaan ruoan valmistuksen loppuvaiheessa. Makeutensa takia kannattaa pitää lämpötilaa silmällä ja käännellä lihoja riittävän tiuhaan ettei sokeri pala.

Tulisuus kastikkeessa on sen verran mieto, että  se sopii mainiosti kaikille.

Käyttövinkit

  • Viimeistele grillattu tai paistettu liha sivelemällä kastiketta ennen tarjoilua
  • Käytä BBQ -kastikkeena
  • Laita tarjolle lisukkeeksi
  • Paahtoleivän päällä
  • Tuunaa perus lihapullat, pizzat tai valmisruoat makuelämykseksi
  • Sekoita kermaviiliin tehdäksesi dipin

Ainesosat: sokeri, omena (28%), vesi, omenasiiderietikka, chipotle, jalapeno, habanero, sakeuttamisaine (maissitärkkelys), savuaromi, valkosipuli, sokeriruokoetikka, hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), kaneli.

Ravintosisältö/Näringsinnehåll per 100g
Energiaa/Energi 750kJ/180kcal
Rasvaa/Fett 0g
(Joista tyydyttyneitä/Varav mättat) 0g
Hiilihydraatteja/Kolhydrat 47g
-josta sokeria/varav socker 44g
Proteiinia/Protein 0g
Suola/Salt 1,8g

Koko: 410 g
Tulisuus: 3/10

Gluteeniton, laktoositon, vegaaninen
EAN: 6430034015260

Alkuperämaa: Costa Rica. Säilytys avattuna jääkaapissa.

Poppamiehen grillikastikkeet

Poppamiehen BBQ-kastikkeet ovat grillikastikkeita, jotka sopivat erityisen hyvin käyttöön grillauksen loppuvaiheessa raaka-aineen pintaan siveltäväksi. Grillikastikkeita voi myös käyttää mahtavina dippeinä erilaisten grilliruokien kanssa. Poppamieheltä löytyy laaja valikoima erilaisia grillikastikkeita, joista löytyy varmasti sopiva maku jokaiselle grillaajalle!

RESEPTIT