Valkosipulinen grillattu halloumi-kasvisvarras
Halloumijuusto on parhaimmillaan grillattuna ja kylkeen sopii kasvikset valkosipulilla ryyditettyinä. Teemme tässä yksinkertaisen vartaan jossa paprikaa, herkkusieniä ja kesäkurpitsasiivuihin käärittyä halloumijuustoa. Varras maustetaan valelemalla Poppamiehen Garlic RUB-öljyseoksella.
Sekoita 2 rkl Garlic RUB ja 4 rkl öljyä pienessä kupissa.
Halkaise herkkusienet, siivuta halloumijuusto n. 1 sentin paksuisiksi siivuiksi ja leikkaa paprikasta sopivan kokoisia paloja. Siivuta kesäkurpitsasta juustohöylällä pituussuunnassa pitkiä siivuja. Kierrä siivut halloumijuuston ympäri ja pujota vuorotellen kasvisten kanssa varrastikkuihin.
Valele vartaat Garlic RUB-öljyllä. Kuumenna grilli keskilämpöiseksi suoralle tulelle ja grillaa vartaita välillä käännellen kunnes niissä on sopiva väri ja kasvikset hieman pehmenneet. Tähän menee arviolta 7-10 minuuttia, valele lopuksi vielä kevyesti Garlic RUB-öljyllä.
Tarjoile kesäisen salaatin kera!