Poppamies Cheesy Jalapeno Potato Chips

Het jalapeño och läcker ost

Poppamies hett kryddiga chips är här!

Dessa Poppamies-potatischips av hög kvalitet framställs med utomordentlig yrkesskicklighet i en liten fabrik. Chipsen sorteras manuellt och då säkerställs det att endast de bästa potatisarna används till att framställa frasiga chips.

De rengjorda potatisarna skärs i tjocka skivor och för att förbättra smaken skalas de inte. Potatischipsen kokas långsamt i solrosolja på låg värme och i små partier för att säkerställa ett fulländat slutresultat.

Resultatet blir ett exceptionellt frasigt och enormt smakrikt chips, som med hjälp av Poppamies kryddor blir en fulländad smakupplevelse!

Handgjorda potatischips

Het jalapeño, läcker ost och frasiga lantpotatischips är en mästerlig kombination fylld av smak. De här är handgjorda potatischips av mycket hög kvalitet som kan vara högst beroendeframkallande! Chips med smak av jalapeño är förhållandevis milt heta, men om du vill ha lite mer stuns i smaken, ska du prova Poppamies Habanero-potatischips.

POTATISCHIPS MED SMAK AV JALAPEÑO OCH OST. INGREDIENSER: Potatis (69 %), solrosolja, kryddor, salt, VASSLEpulver (innehåller MJÖLK), LAKTOS, socker, OSTPULVER, torkad jäst, lök, naturlig arom (innehåller MJÖLK), surhetsreglerande medel (citronsyra, mjölksyra, kalciumlaktat), vitlök.

Näringsinnehåll per 100g
Energi 2086kJ/500kcal
Fett 29g
(Varav mättat) 3,3g
Kolhydrat 51g
-varav socker 2g
Protein 7g
Salt 1,3g

Storlek: 150 g
Eldighetsklass: 2/5
EAN: 6430034016748