Srirachaista Boltsi-rieskaa

Rieska boltseilla

Tämä simppeli chili valmistuu mainioista Boltsi-pyöryköistä. Appelsiini ja sriracha komppaavat pikanttia makumaailmaa. Rapeiksi paahdetut Penttilän pikkurieskat näyttävät taas, kuinka kotoinen peruna taipuu moneen. Tässä yksi viettelevän herkullinen potturieskataco lisää, olkaa niin hyvät!

Kuullota hienonnettua sipulia öljytilkassa paistinpannulla hetki. Lisää hienonnettu valkosipuli, rub-mauste ja Boltsit. Paista vielä hetki.

Lisää pannulle maissi, ketsuppi ja applsiinin mehu. Hauduta hetki, kunnes nesteestä on suurin osa haihtunut. Tarkista suolaisuus ja lisää tarvittaessa.

Paahda Penttilän pikkurieskat rapeiksi. Päällystä Boltsi-chilillä. Viimeistele Poppamiehen Sriracha-kastikkeella ja korianterin lehdillä.

Tämän reseptin takana on Chef Santeri Vuosara, kiitos Santeri!

LISÄÄ RESEPTEJÄ