TexMex hodarit!

Texmexin makumaailmaa voi tuoda moneen muuhunkin kuin meksikolaistyyliseen ruokaan, kuten tässä tapauksessa hodareihin!

Hodarinakeiksi kannattaa valita mahdollisimman pitkiä nakkeja, sellaisia jotka ovat hieman hodarisämpylöitä pidempiä. Poppamies suosii myös mahdollisimman pitkiä sämpylöitä, jotta syötävää on tarpeeksi =).

Pilko valmiiksi avocadosta kuutioita ja silppua punasipulia.

Kiehauta kattilassa reilusti vettä. Kun vesi kiehuu, ota kattila pois liedeltä ja laita nakit sinne uimaan. Nosta nakit siivilällä kattilasta viiden minuutin päästä ja anna pinnan hieman kuivahtaa. Voit lämmittää nakit vaihtoehtoisesti 150 asteisessa uunissa.

Hodarisämpylät kannattaa myös höyryttää lämpimäksi. Jos sulla ei ole höyrykattilaa, laita normikattilan pohjalle vettä kiehumaan, ja hodarit metallisiivilässä siihen päälle niin että ne ei koske veteen. Kansi vielä mielellään päälle ja höyryttelee ne mukavan lämpimiksi ja pehmeiksi. Jos lämmität sämpylät uunissa, kostuta niitä hieman vedellä etteivät kuivahda liikaa.

Täytä sämpylät ensin Poppamies texmex salsalla, oman mieltymyksen mukaan hot tai medium. Sijoita nakit väliin ja ripottele päälle avocadokuutioita ja punasipulisilppua. Pursottele päälle reilusti Poppamies Jalapeno & Cheddar style taco toppingia ja koristele jalapenoviipaleilla ja tuoreella persiljalla.

LISÄÄ RESEPTEJÄ