Smokehouse – Barbeque Menu2023-06-21T09:59:59+03:00
Montaa erilaista kokauttua lihaa ja kasvista, joiden yllä Poppamies Smokehouse Barbeque menu

SMOKEHOUSE – BARBEQUE MENU

Tervetuloa Poppamies Smokehousen savuiseen maailmaan! Olemme rakentaneet sinulle ja ystävillesi aidon amerikkalaisen barbeque-ravintolan tarjonnan kotiisi!

Löydät ohjeet autenttisten barbequelihojen ja -lisukkeiden valmistamiseen, sekä ravintolatasoisten annosten kokoamiseen street food -tyyliin.
Menu on rakennettu BBQ-ravintolan hengessä niin, että voit luoda aidon BBQ-ravintolan kotiisi. Valitset vain listalta haluamasi annokset ja löydät niihin reseptit ja ohjeet niiden valmistamiseen. Esittele oma BBQ-ravintolasi menu perheelle tai kaveriporukalle ja voitte kokoontua yhteen viettämään aikaa todellisen barbeque-elämyksen äärellä!

Olemme ottaneet huomioon myös ne, joille savustaminen kotona ei ole mahdollista. Toimimme maustamisen kumppanina Mattila Bros. -lihanjalostajan kanssa ja heidän valikoimastaan löytyy autenttisia barbequelihoja hyvin varustettujen kauppojen hyllyiltä. Voit siis toteuttaa BBQ-ravintolasi vaikka kerrostalossa!

Olit sitten todellinen barbequeharrastaja tai vain suuri savustetun ruoan ystävä, tästä lehdestä löydät kaiken tarpeellisen oman BBQ-ravintolaelämyksen luomiseen!

Nappi vie Smokehouse reseptilehteen
Go to Top