Palvelutiski2024-05-16T09:03:21+03:00

POPPAMIES – PALVELUTISKIN TUOTTEET

LATAA ESITE PALVELUTISKIN TUOTTEISTA!

Poppamieheltä nyt uudenlainen ratkaisu palvelutiskin lisämyyntiin!

Ateria tai ruokailu kerrallaan päätöksiä tekevien kuluttajien määrä on viime vuosina kasvanut merkittävästi.  Tähän tarpeeseen rakensimme teille tuoteperheen jolla tehdään kaupalle lisämyyntiä.  Kun asiakas haluaa maustaa vain ostamansa annokset tai raaka-aineet, eivätkä kokonaista kastikepulloa, tarjotaan yhdessä kuluttajille maustamisen vaihtoehdot.

Tähän tarpeeseen olemme suunnitelleet aivan uudenlaisen maustekastike-kokonaisuuden, joka toimii kaikkiin yleisiin maustamisen tapoihin.  Kyseessä ei siis ole majoneesit tai perinteiset maustekastikkeet, vaan tuotteiden rakenteen suunnittelussa on huomioitu niin perinteinen pöytämaustaminen, dippailu kuin kuuman raaka-aineen valelu valmistuksen aikana tai tarjolle laitettaessa. Kastikkeet siis kestävät myös kuumennusta valumatta astian tai grillin pohjalle.

Tarjoamme kuluttajalle maustamisen ratkaisun, osti hän sitten raakaa lihaa, valmisruokaa tai take-away annoksen lounaaksi tai illanviettoon. Luodaan yhteistyössä lisämyyntiä kasvavassa kuluttajaryhmässä!

– Marko Suksi, Poppamies

MAUSTEKASTIKKEET

MUREUTTAVAT MARINADIT

Poppamiehen marinadeissa on ainutlaatuinen, luonnollisesti lihaa mureuttava vaikutus. Marinadit on tehty tuoreista raaka-aineista erittäin herkullisiksi. Marinadit kestävät kuumennusta hajoamatta ja palamatta.

Go to Top