Snacksit2024-06-13T14:15:17+03:00

SNACKSIT

Poppamiehen tulisen mausteiset snacksit ovat erittäin herkullinen valinta naposteluun!

Nämä erittäin laadukkaat Poppamies perunalastut ja chilipähkinät ovat valmistettu pienessä tehtaassa äärimmäisellä ammattitaidolla. Poppamiehen snackseissa on reilusti mausteita, ja niistä löytyy vaihtoehdot hieman miedommasta tulisuudesta nauttiville, sekä myös kunnon tulisuuden ystäville.

CHEESY JALAPENO perunalastut

Tulinen jalapeno ja herkullinen juusto.

Poppamiehen tulisen mausteiset sipsit ovat täällä! Tulinen jalapeno, herkullinen juusto ja rapeat maalaisperunalastut ovat mestarillinen yhdistelmä täynnä makua. Nämä ovat käsintehtyjä, erittäin laadukkaita perunalastuja, jotka saattavat johtaa äärimmäiseen addiktioon! Jalapenon makuiset sipsit ovat melko miedosti tulisia, mutta jos kaipaat lisää potkua, kokeile Poppamiehen Habanero-perunalastuja!

HOT HABANERO perunalastut

Erittäin tulinen habanero-chili.

Poppamiehen tulisen mausteiset sipsit ovat täällä! Habaneron tulinen polte yhdistettynä erittäin rapeisiin, käsintehtyihin perunalastuihin on voittamaton yhdistelmä chilin ystäville! Näissä perunalastuissa habanero-chili todella maistuu ja tuntuu! Jos kaipaat äärimmäisen poltteen lisäksi myös miedompaa tulisuutta, kokeile myös Poppamiehen Jalapeno-perunalastuja!

CHEESY JALAPENO chilipähkinät

Herkullinen jalapeno ja juusto!

Poppamiehen tuliset ja herkullisen juuston makuiset paahdetut maapähkinät ovat huikea valinta naposteluun! Cheesy Jalapeno chilipähkinät ovat täydellisesti paahdettuja ja erittäin mausteisia, mutta tulisuudeltaan kuitenkin juuri sopivia välipalaksi tai illanviettoon naposteltavaksi.

HOT HABANERO chilipähkinät

Herkullisen tulinen habanero!

Poppamiehen tuliset ja herkullisen HABANERON makuiset paahdetut maapähkinät ovat huikea valinta naposteluun! HOT HABANERO chilipähkinät ovat täydellisesti paahdettuja ja erittäin mausteisia, Tuliset pähkinät ovat omiaan TULISTEN SNACKSIEN YSTÄVILLE välipalaksi tai illanviettoon naposteltavaksi.

KOKEILE MAHTAVAT DIPIT SIPSEILLE

Go to Top