Snacksit2023-06-19T11:47:11+03:00

SNACKSIT

Poppamiehen tulisen mausteiset sipsit ovat täällä!

Nämä erittäin laadukkaat Poppamies-perunalastut ovat valmistettu pienessä tehtaassa äärimmäisellä ammattitaidolla. Sipsit lajitellaan manuaalisesti, jolloin varmistetaan että ainoastaan korkealaatuisimmista perunoista tehdään rapeita sipsejä. Puhdistetut perunat leikataan paksuiksi siivuiksi, ja ne jätetään kuorimatta maun parantamiseksi. Perunalastut keitetään hiljalleen auringonkukkaöljyssä matalalla lämmöllä, pieni erä kerrallaan täydellisen lopputuloksen varmistamiseksi.

Tuloksena on erittäin rapea, ja äärimmäisen maukas perunalastu, joka jalostuu Poppamiehen mausteiden kera täydelliseksi makunautinnoksi!

”Täydellisen rapeita, mahtavan tulisia…”

CHEESY JALAPENO

Tulinen jalapeno ja herkullinen juusto.

Poppamiehen tulisen mausteiset sipsit ovat täällä! Tulinen jalapeno, herkullinen juusto ja rapeat maalaisperunalastut ovat mestarillinen yhdistelmä täynnä makua. Nämä ovat käsintehtyjä, erittäin laadukkaita perunalastuja, jotka saattavat johtaa äärimmäiseen addiktioon! Jalapenon makuiset sipsit ovat melko miedosti tulisia, mutta jos kaipaat lisää potkua, kokeile Poppamiehen Habanero-perunalastuja!

HOT HABANERO

Erittäin tulinen habanero-chili.

Poppamiehen tulisen mausteiset sipsit ovat täällä! Habaneron tulinen polte yhdistettynä erittäin rapeisiin, käsintehtyihin perunalastuihin on voittamaton yhdistelmä chilin ystäville! Näissä perunalastuissa habanero-chili todella maistuu ja tuntuu! Jos kaipaat äärimmäisen poltteen lisäksi myös miedompaa tulisuutta, kokeile myös Poppamiehen Jalapeno-perunalastuja!

KOKEILE MAHTAVAT DIPIT SIPSEILLE

Dipit Poppamiehen chilikastikkeista

Saat helposti tehtyä dippejä joissa on hieman potkua! Sekoita mitä tahansa Poppamiehen chilikastiketta 1-2 rkl kermaviiliin, sekoita ja anna maustua jääkaapissa. Kokeile esimerkiksi Chipotle, Caribbean tai oikein tuliseen dippiin Smoky Reaper!

Dipit Poppamiehen RUB-mausteseoksista

Monet Poppamiehen RUB-mausteseokset sopivat äärimmäisen hyvin dippimausteeksi. Kokeile sekoittaa 1 rkl Poppamies Garlic RUB yhteen purkkiin kermaviiliä, ja anna maustua jääkaapissa tunnin verran. Täydellinen valkosipulidippi on valmis!

Go to Top