Poppamies Hot Habanero sipsipussi
Tulisuusaste 4/5

Poppamies Hot Habanero Potato Chips

Poppamiehen erittäin tuliset Habanero-sipsit!

Poppamiehen tulisen mausteiset sipsit ovat täällä! Habaneron tulinen polte yhdistettynä erittäin rapeisiin, käsintehtyihin perunalastuihin on voittamaton yhdistelmä chilin ystäville! Näissä perunalastuissa habanero-chili todella maistuu ja tuntuu! Jos kaipaat äärimmäisen poltteen lisäksi myös miedompaa tulisuutta, kokeile myös Poppamiehen Jalapeno-perunalastuja!

Käsintehdyt perunalastut

Nämä erittäin laadukkaat Poppamies-perunalastut ovat valmistettu pienessä tehtaassa äärimmäisellä ammattitaidolla. Sipsit lajitellaan manuaalisesti, jolloin varmistetaan että ainoastaan korkealaatuisimmista perunoista tehdään rapeita sipsejä.

Puhdistetut perunat leikataan paksuiksi siivuiksi, ja ne jätetään kuorimatta maun parantamiseksi. Perunalastut keitetään hiljalleen auringonkukkaöljyssä matalalla lämmöllä, pieni erä kerrallaan täydellisen lopputuloksen varmistamiseksi.

Tuloksena on erittäin rapea, ja äärimmäisen maukas perunalastu, joka jalostuu Poppamiehen mausteiden kera täydelliseksi makunautinnoksi!

Kokeile myös erittäin maukkaat Poppamies Cheesy Jalapeno -perunalastut!

HABANERON MAKUISET PERUNALASTUT. AINESOSAT: Peruna (69%), auringonkukkaöljy, mausteet, suola, ruskea sokeri, sokeri, valkosipuli, luonnolliset aromit, sipuli, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), savuaromi.

Ravintosisältö/Näringsinnehåll per 100g
Energiaa/Energi 2097kJ/502kcal
Rasvaa/Fett 29g
(Joista tyydyttyneitä/Varav mättat) 3,3g
Hiilihydraatteja/Kolhydrat 51g
-josta sokeria/varav socker 2,4g
Proteiinia/Protein 6,6g
Suola/Salt 1,3g
Koko: 150 g
Tulisuus: 4/5
EAN: 6430034016724
Poppamies Hot Habanero ja Cheesy Jalapeno sipsipussit