Poppamies Hot Habanero Potato Chips

Mycket het habanerochili.

Handgjorda potatischips

Dessa Poppamies-potatischips av hög kvalitet framställs med utomordentlig yrkesskicklighet i en liten fabrik. Chipsen sorteras manuellt och då säkerställs det att endast de bästa potatisarna används till att framställa frasiga chips.

De rengjorda potatisarna skärs i tjocka skivor och för att förbättra smaken skalas de inte. Potatischipsen kokas långsamt i solrosolja på låg värme och i små partier för att säkerställa ett fulländat slutresultat.

Resultatet blir ett exceptionellt frasigt och enormt smakrikt chips, som med hjälp av Poppamies kryddor blir en fulländad smakupplevelse!

Poppamies hett kryddiga chips är här!

Habanerons heta eldighet förenat med mycket frasiga, handgjorda potatischips är en oslagbar kombination för chiliälskare! I dessa potatischips smakar och känner du verkligen av habanerochilin! Om du utöver den extrema hettan även vill ha lite mildare eldighet, ska du även prova Poppamies Jalapeño-potatischips!

POTATISCHIPS MED SMAK AV HABANERO. INGREDIENSER: Potatis (69 %), solrosolja, kryddor (cayenne, habanero), salt, farinsocker, socker, vitlök, naturliga aromer, lök, surhetsreglerande medel (citronsyra), rökarom.

Näringsinnehåll per 100g
Energi 2097kJ/502kcal
Fett 29g
(Varav mättat) 3,3g
Kolhydrat 51g
-varav socker 2,4g
Protein 6,6g
Salt 1,3g

Storlek: 150 g
Eldighetsklass: 4/5
EAN: 6430034016724