Grillade blomkålsvingar
Dessa blomkålsvingar är ett utmärkt vegetariskt alternativ på grillfester liksom även ett fint tillbehör
till exempelvis grillad kyckling eller annat kött! Både smakmässigt och i fråga om tillagningen lämpar
sig tidig blomkål bäst för det här receptet. Om du ändå använder en sen sort ska du ångkoka den
eller låta den mjukna i mikrovågsugn några minuter innan den grillas.
Förvärm grillen till cirka 180 grader. Lossa alla blomkålsknoppar och lägg dem i en skål. Häll på
olivoljan och Poppamies Sriracha Rub och blanda jämnt så att alla ytor täcks.
Grilla blomkålen i cirka tio minuter och vänd bitarna några gånger under grillningen. Lägg sedan
tillbaka blomkålsbitarna i skålen. Häll Smoky Hickory BBQ-såsen över dem och pensla in alla ytor.
Lägg tillbaka bitarna på grillen och grilla i ytterligare tio minuter med sås.